I5 650 ve R9 270 Sistemle GTA V Oynanır mı?

Aynen dağboğaz yapmaz diye düşünüyorum. Yüksek ayarlarda oynatsın diye aldım zaten ama benim asıl sorum RAM. Anakart RAM takınca sorun çıkarır mı? Deneyimli arkadaşları bekliyodum ama dünya üzerinde bu anakartı kullanan bir ben varım sanırım :D

RAM'inizin aynısından bir tane daha almakta güzel bir çözüm olacaktır. Bu arada işlemci darboğaz yapacaktır. Ama ileride alıcağın işlemci anakartla sorun çözülür.

RAM'inizin aynısından bir tane daha almakta güzel bir çözüm olacaktır. Bu arada işlemci darboğaz yapacaktır. Ama ileride alıcağın işlemci anakartla sorun çözülür.
Öyle bir sansim yok cunku 2 RAM slotu var ve 2X2 Ram var. Dagbogazla ne kadar performans kaybederim. Onerebilecegin RAM var mi?

Ayni anakarti mi kullaniyoruz? Sikinti açısindan demiyorum. Anakart sikinti cikariyor. Bu ramden 2 tane alip deneyecegim o zaman.

Zaten 1600 taksamda 1333'te caliacak. Olay su. Anakart bazen 4Gbnin ustundeki ramleri gormuyormus. Yani ben o yuzden tereddut ediyorum.

Zaten 1600 taksamda 1333'te caliacak. Olay su. Anakart bazen 4Gbnin ustundeki ramleri gormuyormus. Yani ben o yuzden tereddut ediyorum.

Öyle bir şey yok. İşletim sistemi 32 bit ise 3-4 GB'ta kadar destekler. 64 bit bir işletim sisteminde sorunsuz 8-16-32-64-128 GB'ta kadar gider.
8 GB 1333 MHZ bir ram almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı