İ5 6500, GTX 1060 Sistem

satapeync

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar;

MSİ B150 Gaming M3 Anakart
İntel Core i5 6500 İşlemci
MSİ GTX 1060 Gaming X 6G Ekran Kartı
Samsung Evo 750 120 GB SSD
WD 3.5 1 TB Caviar Blue Sata 3.0 7200 Rpm 64 MB Cache HDD
Kingston Hyperx Fury Black DDR4 2133 MHz RAM
Thermaltake Versan N23 80 Plus 700W USB 3.0 Pencereli Midt ATX Kasa
Asus VP247H Monitör

Evet arkadaşlar. Bu parçaların içinde tek kalan parça ekran kartı. Doların düşüşünden dolayı beklemeye aldım onu şimdilik. Sormak istediğim şey ise şu; Görmüş olduğunuz sistem iyi midir? Darboğaz yaşayacağım herhangi bir durum var mıdır? Yorumlarınızla beni aydınlatırsanız sevinirim. Esen kalın efenim :)

İ5 6500 oyun için gayet iyi bir işlemcidir,darboğaz söz konusu değil.Böyle bir sistem için en az 16gb ram almalısın.(y)

Hayır bir sorun yaşamazsın. Ben i3-4130 ile kullanıyorum GTX 1060'ı darboğaz olmuyor ama bazı oyunlarda mesela Rise of the Tomb Raider'ın bazı bölümlerinde tam performans vermiyor kart ama 30 fps'nin altına da inmiyor hiç bir zaman. Sen i5 kullanacağın için sorun olmadan kullanırsın

Son düzenleme:
Ekran kartımız farklı bir tek, monitör seçimimiz bile aynı (o fiyattaki en iyi monitör bence) ben ekran kartı için Msi RX 480 8 GB ekran kartını tercih ediyorum. Sistemin hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bir sorun yaşamazsın. Ben i3-4130 ile kullanıyorum GTX 1060'ı darboğaz olmuyor ama bazı oyunlarda mesela Rise of the Tomb Raider'ın bazı bölümlerinde tam performans vermiyor kart ama 30 fps'nin altına da inmiyor hiç bir zaman. Sen i5 kullanacağın için sorun olmadan kullanırsın

Anladım. Teşekkür ettim öyleyse :)

ekran kartımız farklı bir tek, monitör seçimimiz bile aynı (o fiyattaki en iyi monitör bence) ben ekran kartı için msi rx 480 8 gb ekran kartını tercih ediyorum. sistemin hayırlı olsun

Monitörü deneme fırsatım oldu. Fiyatına göre performansı gayet iyi. Bir süre Rx 480 ile 1060'ın arasında kaldım ben. Tercihim büyük ihtimal 1060 olacak. Teşekkürler :)

Monitörü deneme fırsatım oldu. Fiyatına göre performansı gayet iyi. Bir süre Rx 480 ile 1060'ın arasında kaldım ben. Tercihim büyük ihtimal 1060 olacak. Teşekkürler :)
Hocam neden, beğenmediniz mi RX 480'i?

Bir de nereden toplayacaksınız, Vatan'dan mı farklı bir yerden mi? Teşekkürler şimdiden.

i5 6400 aldım 100 TL daha koyup i5 6500 almadığıma pişmanım oyunlarda kullanım %100 oluyor ve günlük kullanımda da yavaş bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı