E
Eden Dust
Ziyaretçi
8 GB RAM ile sen baştan kaybediyorsun zaten.Evet dostum. Arkadaş haklı. Bende de GTX 1060 6 GB i5 6500 kombinasyonu var ve dediği oyunlar darboğaz oluyor. :/
8 GB RAM ile sen baştan kaybediyorsun zaten.Evet dostum. Arkadaş haklı. Bende de GTX 1060 6 GB i5 6500 kombinasyonu var ve dediği oyunlar darboğaz oluyor. :/
Peki attığın teste kısaca baktım. Ve o testteki oyunlarda hiç bir oyunun (Tomb Raider hariç ki zaten ben oynamıyorum.) 8 Gb. RAM kullanımını geçtiğini görmedim. Buna ne açıklama söylebiliriz? Yani Single Channel ile Dual Channel arasında çok mu performans farkı var?8 GB RAM ile sen baştan kaybediyorsun zaten.![]()
Hayır darboğaz olmaz. Onu i5 4460'la bile kullanabilirsin. Ama ben onun yerine Ryzen 5 1500X öneririm. Ya da en azından 5 1400. Bence fiyatı uygunsa RX 580 al (1400-1650 TL) uygun değilse GTX 1060'da iyi karttır.Sistemi bu ekran kartı ile güncellemek istiyorum. Islemcimle bir sıkıntı çıkarır mi? Ayrıca RX 580 8 GB mi, 1060 6 GB mi alacağım konusunda kararsız kaldım.
DARBOGAZI ÖNLEMEK İÇİN RAM TAKVİYESİMİ YAPMAK LAZIM ?Evet dostum. Arkadaş haklı. Bende de GTX 1060 6 GB i5 6500 kombinasyonu var ve dediği oyunlar darboğaz oluyor. :/
1.si büyük harflerle yazı yazmak ceza almanıza sebep olabilir.DARBOGAZI ÖNLEMEK İÇİN RAM TAKVİYESİMİ YAPMAK LAZIM ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.