i5 6500 ile RX 580 Darboğaz Olur mu?

• Konuyu başlatan xtrax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 11.595

xtrax

Megapat
Daha fazla  
Sistemi bu ekran kartı ile güncellemek istiyorum. Islemcimle bir sıkıntı çıkarır mi? Ayrıca RX 580 8 GB mi, 1060 6 GB mi alacağım konusunda kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdiki AA oyunlarında darboğaz yaşarsınız. Mesela GTA V, WatchDogs 2, BF1. Kendimden biliyorum i5 6402P ve GTX 1060 6G ile hem GTA V hem de BF1'de darboğaz yaşıyorum. Onun dışında ETS2, CS GO ve işlemciye üstteki oyunlar kadar yüklenmeyen başka oyunlarda sıkıntı yaşamazsınız.
Çözünürlük ve ayarlar? Bahsettiğiniz oyunlar ultra ayarlarda oynanırsa sıkıntı olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak i5 6400 + GTX 1060 sistem oyun testlerinde bir sıkıntı göremedim ben. :) Sizin sisteminizde yazılımsal bir problem olabilir. Kontrol etmenizi öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak i5 6400 + GTX 1060 sistem oyun testlerinde bir sıkıntı göremedim ben. :) Sizin sisteminizde yazılımsal bir problem olabilir. Kontrol etmenizi öneririm.

Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Yazılımsal olarak DDU ile zaten güncelleme yapıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı