Çözünürlük ve ayarlar? Bahsettiğiniz oyunlar ultra ayarlarda oynanırsa sıkıntı olmaz.Şimdiki AA oyunlarında darboğaz yaşarsınız. Mesela GTA V, WatchDogs 2, BF1. Kendimden biliyorum i5 6402P ve GTX 1060 6G ile hem GTA V hem de BF1'de darboğaz yaşıyorum. Onun dışında ETS2, CS GO ve işlemciye üstteki oyunlar kadar yüklenmeyen başka oyunlarda sıkıntı yaşamazsınız.
1080P, Ultra grafik ayarlarında. İsterseniz fotoğraf atabilirim. Özellikle BF1'de işlemci kullanımı sürekli 100 lakin GPU kullanımı 70'lere kadar iniyor.Çözünürlük ve ayarlar? Bahsettiğiniz oyunlar ultra ayarlarda oynanırsa sıkıntı olmaz.
Bak i5 6400 + GTX 1060 sistem oyun testlerinde bir sıkıntı göremedim ben.Sizin sisteminizde yazılımsal bir problem olabilir. Kontrol etmenizi öneririm.
Ayrı bir konu açınız, yardımcı olmaya çalışırım.Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Yazılımsal olarak DDU ile zaten güncelleme yapıyorum.
Evet dostum. Arkadaş haklı. Bende de GTX 1060 6 GB i5 6500 kombinasyonu var ve dediği oyunlar darboğaz oluyor. :/Çözünürlük ve ayarlar? Bahsettiğiniz oyunlar ultra ayarlarda oynanırsa sıkıntı olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.