i5 6500 sistem nasıldır?

Mustache

Kilopat
Daha fazla  
PC'den cok iyi anlamıyorum bu yuzden yardımınız gereklı. Kendimce yorumlara göre şöyle sistem kurdum sizce nasıl?

Fotodaki sistem ve Asus RX480 ekran kartı dusunuyorum. 4 bını geçıyor. Fiyat bunu 300 400 lira daha dusurebilsem daha ıyı olacak. Nelerı değiştirerek fiyat dusur melıyım?

Oyun üzerine kullanıcam PC'yi oyunları cogu oyunu yuksek kalıtede kaldırabılecen en uygun sıstemı arıyorum.
asdasdas.png

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'den cok iyi anlamıyorum bu yuzden yardımınız gereklı. Kendimce yorumlara göre şöyle sistem kurdum sizce nasıl?

Fotodaki sistem ve Asus RX480 ekran kartı dusunuyorum. 4 bını geçıyor. Fiyat bunu 300 400 lira daha dusurebilsem daha ıyı olacak. Nelerı değiştirerek fiyat dusur melıyım?

Oyun üzerine kullanıcam PC'yi oyunları cogu oyunu yuksek kalıtede kaldırabılecen en uygun sıstemı arıyorum.
Eki Görüntüle 202995
Sistemin bence böyle iyi. Hiç değiştirme. Ama 300 TL çok sıkıntıysa, anakart(H serisi) ve kasa+güç kaynağında bir değişikliğe gidebilirsin. İşlemcini 6400'e çekebilirsin.

Ekran kartını Asus almayıp Sapphire RX 480 nitro+ alabilirsin. Asus ila arasında 100 TL gibi bir fark var, anakartı da H110M Pro-VD yapabilirsin. Sistemi Teknobiyotik, sinerji gibi sitelerden toplayabilirsin. Sadece vatan seçeneğin varsa kasayı en azından başka bir yerden temin edebilirsin. Şu anda 400TL'ye Aerocool ls5200 var. 600w 80+ bronze sertifikalı PSU'ya sahip.

Dostum bu RAM'ler elinde kaldı da komisyon alıyorsun ve elden çıkarmaya mı çalışıyorsun? Boş yorumlar yapmayın lütfen. Her mesajda neden 4*4 RAM öneriyorsun? Adam 4 slotunu 4 GB RAM'lerle neden kapatsın?

RAM falan sattıgım yok. Fiyatı ucuz diye bundan önerdim sadece. Kendim yeni alacağım anakarta bunlardan takmayı düşünüyorum, o kadar. Hem adama önerdim sadece zorla al da demedik.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı