i5 6500 Sistem Toplama

Beceriksizz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,
ilk defa bilgisayar topluyorum oyun bilgisayarı olsun istiyorum. Sizce sistemim iyi mi ? (Harici Disk elimde 2TB olduğu için düşük seçtim)
Resimde belirttiğim gibi bellekteki Mhz Anakartla uyuşmuyor bir problem çıkarırmı?
Bana Sogutma Sistemi önerebilirmisiniz ? ( En fazla 150 TL)
Bu Sistem GTA 5, Watch Dogs, Rust, H1Z1 gibi yeni çıkan oyunları Yüksek Grafiklerde nasıl performans çıkarır ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    93,1 KB · Görüntüleme: 497
20 tal daha ver 1 tb al ama sistem iyi sadece sana şunları söyleyim bende o civarda sistem topladım yeni nesilin i5`ini alacağına bi önceki nesil i7 al 4790k mesela daha iyi olur senin için ekran kartıda aynı kalır bendede aynısı var.
Bu arada kartı ufak bir o.c ile gtx 980 performansını çok rahat geçti.

20 tal daha ver 1 tb al ama sistem iyi sadece sana şunları söyleyim bende o civarda sistem topladım yeni nesilin i5`ini alacağına bi önceki nesil i7 al 4790k mesela daha iyi olur senin için ekran kartıda aynı kalır bendede aynısı var.
Bu arada kartı ufak bir o.c ile gtx 980 performansını çok rahat geçti.
Genellikle 6500 işini görür diyorlar ama değerlendireceğim fikrinizi Teşekkürler

Toplayacaksanız skylake sistem toplamalısınız. İleride sisteme ekleme,yükseltme yapmak istediğinizde haswell mimariden skylakeye geçişte anakart,ram,işlemci değiştirmek zorunda kalacaksınız. Şimdiden DDR4 alıp keyfinize bakın ilerde ekleme yapmak istediğinizde tek bir parçayı bile yükseltirsiniz. Elimizden geldiğince herkese yeni nesil sistem öneriyoruz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı