i5 6500 Skylake sistem toplama

JusticeLeague

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. GTA5 için kendime bu sistemi çıkardım. Değişmemi önereceğiniz parça var mı acaba? SDD ve monitörü daha sonra para biriktirince alabileceğim. Şu anki monitörümün 17 inç olması lazım kare bildiğin =)
Anakart konusunda da;
*MSI H170 GAMING M3 INTEL H170, DDR4, LGA1151, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, DVI, HDMI ATX Anakart - 455TL
*MSI B150 GAMING M3 INTEL B150, DDR4, LGA1151, SATA6Gb/s, USB3.1, DVI, HDMI ATX Anakart - 417TL
Ben resimdekini tercih ettim daha ucuz diye.
Ekran kartında da Asus'un 3 yıl garantisi varmış. MSI'da CoilWhine sorununa rastlanması ve 2 yıl garantisinin olmasından dolayı Asus'u seçtim ne derece doğru karardır bilemiyorum.
RAM hakkında da bir bilgim yok tam.
@Tristan23 @Mustafa K. @CJack60 @Recep Baltaş
@Brixlemy @heavystorm01
bazokaaa.jpg

Son düzenleme:
Bu sistemde ekran kartından biraz kıstım ama güzel oldu:
3300 tl skylake 380.png
3300 tl skylake 380 (devamı).png

SSD'yi sonra alırsan ve kasadan da biraz kısarsan GTX 970 sığabilir.
RAM olarak bu listedeki RAM oldukça iyi çünkü CL değeri MHz değerine göre çok düşük (y)
Coil Whine sorununu çok dert etmene gerek yok. Geri iade diye birşey var :D
Anakart olarak MSI H170 Gaming M3 daha iyidir.

Bu sistemde ekran kartından biraz kıstım ama güzel oldu:
Eki Görüntüle 114545 Eki Görüntüle 114546
SSD'yi sonra alırsan ve kasadan da biraz kısarsan GTX 970 sığabilir.
RAM olarak bu listedeki RAM oldukça iyi çünkü CL değeri MHz değerine göre çok düşük (y)
Coil Whine sorununu çok dert etmene gerek yok. Geri iade diye birşey var :D
Anakart olarak MSI H170 Gaming M3 daha iyidir.
Çok teşekkürler fikriniz için. Kasa çok iyi ama benim bütçeye çok uçuk kaçıyor maalesef ki hocam ya :/
ekran kartından kıstınız ama very high'larda oynamak istiyorum gta5'i. Gta4'ü donarak oynamıştım acısını çıkartmak istiyorum :) MSI gtx970'i de inventus, sinerji gibi yerler iade kabul ediyorlarsa olabilir aslında.

Benim bildiğim CW bobin kaynaklı ve bu bobinleride PCB'yi üreten firmayla alakalı. Nvidia ve AMD bildiğim kadarıyla GPU'ları üretip gönderir anlaşmalı olduğu firmalar PCB'yi üretip GPU'yu montajlar.

Çok teşekkürler fikriniz için. Kasa çok iyi ama benim bütçeye çok uçuk kaçıyor maalesef ki hocam ya :/
ekran kartından kıstınız ama very high'larda oynamak istiyorum gta5'i. Gta4'ü donarak oynamıştım acısını çıkartmak istiyorum :) MSI gtx970'i de inventus, sinerji gibi yerler iade kabul ediyorlarsa olabilir aslında.
Skylake sistemlerde daha ucuza kaçılmaması gerekiyor özellikle anakartta. İstersen R9 380 incelemelerine bak, seni tatmin etmezse dediğim gibi SSD'yi çıkarıp kasadan kısman lazım GTX 970'i ancak öyle sığdırabilirsin.

Skylake sistemlerde daha ucuza kaçılmaması gerekiyor özellikle anakartta. İstersen R9 380 incelemelerine bak, seni tatmin etmezse dediğim gibi SSD'yi çıkarıp kasadan kısman lazım GTX 970'i ancak öyle sığdırabilirsin.
Merhaba,
Neden anakartta daha ucuza kaçılmamalı?
Bazooka düşünüyorum.
Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.

Merhaba,
Neden anakartta daha ucuza kaçılmamalı?
Bazooka düşünüyorum.
Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.
Skylake sistemler güncel ve geleceğe dönük oldukları için tercih ediliyorlar ama anakart olarak daha iyi bir anakart alın ki geleceğe dönük olsun. i5 6600K ve Z170 anakartlı bir sistem alırsanız daha uzun süre kullanabilirsiniz. İşlemciniz yetersiz kalınca O.C yapıp devam edersiniz. Bazooka da kötü değil ama SLI, CrossFire desteği yok bu nedenle çok ileriye dönük sayılmaz. Daha başka eksileri de vardır mutlaka ama Bazooka ile ilgili detaylı bilgi sahibi değilim.

Alacağım sistemi çıkardım ama tek sıkıntım işletim sistemi arkadaşlar :/ Nasıl kurarım ederim hiç bir fikrim yok. Orjinal almaya güçte yetmiyor..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı