İ5 6500 ve GTX 1060 sistem toplama

Alp Eren Seyhan

Hectopat
Yer
Uşak Merkez
Daha fazla  
Meslek
Topograf :D
Merhaba arkadaşlar 16.11.2016 kesin bir şekilde sistem toplayacağım başlıktaki gibi 950 dolar bütçem var (yabancı ülkede yaşamıyorum). Elimde SanDisk SSD PLUS G25 ve Seagate Barracuda LP 1TB var. Bu yüzden onlar sisteme dahil değil. (Sistemi Ebrar Bilgisayar ve Vatandan toplayamam).

@Recep Baltaş @Ali Güngör
Screenshot_3.png

Dolar ne kadar yükselirse yükselsin bütçem 950$ buna dayanarak erken açtım. Lakin şöyle bir konu var ki PSU lardan çok korkuyorum. Yetersiz gelir diye birde bilgisayarcıya her parçası uyumlu bir sistem vermem gerek.

Ekran kartını gigabyte,asus strix veyatta msi gaming x alınız.Zotac ve evga gtx 1060 modelinde backplate kullanmamıştır dediğim kartlarda backplate var daha hoş durur kasada arka plaka.

Evet uzun uğraşlar sonucu karar verdim RX 480 Uşak Vatan Computerda stoklara girmiş. Yanımda param olduğu için almaya karar verdim. 15-17 Kasım gibi testleri atarım. Hepinize teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı