farfara1118
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda sistemimin fena olmamasına rağmen birçok oyun kasma problemi ile karşılaştım. Şimdinin neredeyse her bilgisayarın kaldırdığı GTA 5'de bile oyun kasıyor. LOL'de FPS yüksek gözükmesine rağmen takılmalar alıyorum artık alıştım diyebilirim. FIFA oyunlarının hiçbirinde en yüksek ayarlarda kasmıyor orası şaşırtıyor beni. Geçen sene bilgisayarım kendi kendine kapanmaya başladığında AMD R9 380 ekran kartımı değiştirmeye karar verdim ve aynı zamanda oyun kasma sorunumun düzeleceğini düşündüm ve GTX 1660 Ti ekran kartı satın aldım. Ama hala GTA 5 kasıyor, Batman Arkham night kasmalar var, bu sorunumun ekran kartından olmadığını anladım ama neden olduğunu çözemiyorum. Bilgisayarımın 4.yılı bu arada. Sistemim aşağıdaki gibi. Ne olursunuz sorunun ne olabileceği konusunda bana yardım edin. Ben RAM'den kaynaklandığını düşünüyorum, iyimser bakıyorum çünkü işlemcide eğer problemim varsa pahalıya patlayacak bana. Anakartta da olabilir kısacası bitkin ve çökmüş haldeyim.
Intel Core i5 6500 3.2GHz.
CPU Power'im yeni ve 600W gücünde.
6 GB NVIDIA GTX 1660 Ti.
8 GB RAM.
1 TB HDD ve 128 GB SSD.
MSI Bazooka B150 anakartım.
Intel Core i5 6500 3.2GHz.
CPU Power'im yeni ve 600W gücünde.
6 GB NVIDIA GTX 1660 Ti.
8 GB RAM.
1 TB HDD ve 128 GB SSD.
MSI Bazooka B150 anakartım.