i5 6500 ve GTX 970 Sistem Toplama

demir717

Hectopat
Daha fazla  
Erkek arkadaşımın teknoloji delisi abisinin topladığı sistemdir.

Adsız.jpg

MSI GTX 970 veya MSI R9 390
MSI B150 GAMING M3 veya MSI H170 GAMING M3

Bunlardan hangisini alırsam alayım pişman olmayacağımı memnun kalacağımı söyledi. Bende en ufak fikrimin olmaması nedeniyle ufak çaplı bir araştırma ve görünüşü daha güzel diye MSI GTX 970 ve MSI B150 yi seçtim. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Birde 300 400 TL fiyatları arasında 21.5 inch monitör önerirmisiniz. Şu cahile yardımlarınızı esirgemeyin. Mutlu günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yüksek çözünürlüklerde oyun oynamayacaksanız 390 almak mantıksız olur. 1080p gibi değerlerde ise GTX970 yeterli olur. Yaptığınız seçim gayet güzel.

1080p yeterli olur. 1080p üstündeki monitörler çok pahalı zaten.

Yaptığın seçimi destekliyorum.

Teşekkür ederim.

Bende size soruyorum nasıl olur. İnan en ufak bir bilgim yok.

After effects gibi programlar kullanmayacaksan R9 390'ı tavsiye ediyorum GTX 970'e göre çok daha güzel performans alırsın. İkisi arasında kullanım ömrü olarak bir kıyaslama yapamasamda GTX970'i de suspus edip boş geçmek istemem Nvidia GTX970'de güzel bir kart.

Sadece donanım değil de biraz da yazılım olarak düşünmelisin. Nvidia nın yazılımları çok sağlam.

Birde şöyle bir şey var yanılmıyorsam Nvidia sıkıştırılmış bellek vs... kullanıyordu. Bu iki kartın 5-6 farklı sitenin yayınladığı Benchmark testlerine bakıp performans hakkında karar vermelisin.

* Şunu da es geçmek istemiyorum lütfen o ekran kartlarını 21.5inçlik monitörde ziyan etme.

Son düzenleme:
After effects gibi programlar kullanmayacaksan R9 380'i tavsiye ediyorum GTX 970'e göre çok daha güzel performans alırsın. İkisi arasında kullanım ömrü olarak bir kıyaslama yapamasamda GTX970'i de suspus edip boş geçmek istemem Nvidia GTX970'de güzel bir kart.

Sadece donanım değil de biraz da yazılım olarak düşünmelisin. Nvidia nın yazılımları çok sağlam.

Birde şöyle bir şey var yanılmıyorsam Nvidia sıkıştırılmış bellek vs... kullanıyordu. Bu iki kartın 5-6 farklı sitenin yayınladığı Benchmark testlerine bakıp performans hakkında karar vermelisin.

* Şunu da es geçmek istemiyorum lütfen o ekran kartlarını 21.5inçlik monitörde ziyan etme.
Bana R9 390 ve GTX 970 in başa baş olduğunu söyledi. Tercihi bana bıraktı bende bilgi eksikliğinden sormak istedim. Anladığım kadarıyla R9 380 R9 390 ın bir alt modeli. Mantık olarak nasıl GTX 970 den daha iyi performans veriyor kafam karıştı iyice

Nasıl bir monitör almalıyım tavsiyelerini bekliyorum

Bana R9 390 ve GTX 970 in başa baş olduğunu söyledi. Tercihi bana bıraktı bende bilgi eksikliğinden sormak istedim. Anladığım kadarıyla R9 380 R9 390 ın bir alt modeli. Mantık olarak nasıl GTX 970 den daha iyi performans veriyor kafam karıştı iyice

Nasıl bir monitör almalıyım tavsiyelerini bekliyorum

Çok afedersin R9 390 yerine R9 380 yazmışım. Şimdi düzelttim. R9 390 GTX970'e göre gerekse bellek gerekse veriyolu hızıyla kıyaslarsak açık ara çok daha iyi performans verir. Ama dediğim gibi render yapacaksan QUADRO pahalı gelir hacı falan diyeceksen GTX970 RENDER için harika bir kart. Oyun için diyorsan R9 390 seni yarı yolda bırakmaz.

300-400 TL ye güzel, yüksek çözünürlüklü, ms hızı az, HD monitör bulmak biraz zor. İndirimleri takip edebilirsin.

ASUS 27" VS278H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör
Biraz daha iyimser olursak şunu öneriyorum
ASUS 23.6" VP247T 1ms Full HD Gaming Monitör

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı