Merhaba arkadaşlar,
Hali hazırda kullandığım sistemi şu şekilde;
Ekran kartını olduğu gibi bırakıp işlemciyi bu şekilde yükseltsem faydası ne kadar olur?
PUBG'de yaşadığım droplar ve anlık olarak 45 FPS'lere kadar düşmeler beni mahvetti, oyunu akıcı oynayamıyorum.
Aynı oyun içerisinde 100-80 FPS arası genel bir durum da mevcut.
İşemciyi bu şekilde değiştirmem sizce yeterli olur mu?
Ekran, RAM takviyesi yapmam işlemci ile birlikte gerekli midir?
Elimde bulunan mevcut RAM hızı 2133, bunu tutup Anakartın desteklediği 3000 MHz hızda bir RAM ilavesi mi yoksa mevcut RAM'i çıkartıp 2 modül 8 olacak şekilde 3000 MHz RAM mi eklemek mantıklı?
Kafam çok karışık, yüksek ücretlere gelecek kafadan 3000 TL gibi bu yüzden fikirlerinizi ve bilgi, tecrübelerinizi aktarmanızı istiyorum.
Teşekkürler.
Hali hazırda kullandığım sistemi şu şekilde;
- I5 6500 3.20 (4)
- 8 GB Kingstone KHX2133C14/8G (2133 MHZ)
- Evga GeForce GTX 970 SC ACX 4 GB GDDR5
- Z170A Gaming M5
- Samsung Evo 960 M2 SSD 250 GB
Ekran kartını olduğu gibi bırakıp işlemciyi bu şekilde yükseltsem faydası ne kadar olur?
PUBG'de yaşadığım droplar ve anlık olarak 45 FPS'lere kadar düşmeler beni mahvetti, oyunu akıcı oynayamıyorum.
Aynı oyun içerisinde 100-80 FPS arası genel bir durum da mevcut.
Core i7 | Kabylake | i7-7700K |
İşemciyi bu şekilde değiştirmem sizce yeterli olur mu?
Ekran, RAM takviyesi yapmam işlemci ile birlikte gerekli midir?
Elimde bulunan mevcut RAM hızı 2133, bunu tutup Anakartın desteklediği 3000 MHz hızda bir RAM ilavesi mi yoksa mevcut RAM'i çıkartıp 2 modül 8 olacak şekilde 3000 MHz RAM mi eklemek mantıklı?
Kafam çok karışık, yüksek ücretlere gelecek kafadan 3000 TL gibi bu yüzden fikirlerinizi ve bilgi, tecrübelerinizi aktarmanızı istiyorum.
Teşekkürler.