Sistem gayet güzel, sakın H110'a düşme gibi bir girişimde bulunma.
Herşeyin yeterli ve uyumlu cidden iyi bir sistem toplamışsın.
Ekran kartın maximum yük altında Dark N10'da en yüksek 73 dereceyi görecek, hadi seninki Rx480 diye 74 olsun![]()
Sadece chipset farkı olarak düşünme, daha iyi bir anakartta kullanılan bileşenler daha kaliteli oluyor, her türlü kaçağa göçeğe daha dayanıklı, neme toza kısacası herşeye karşı daha dayanıklı oluyor. Anakartın kalınlıgı bile fark ediyor daha güçlü anakartlarda. Uzun lafın kısası; uzun vadede güçlü bir anakart yarı yolda kalmaman için mutlak suretle gerekli bir birleşendir.Upgrade yapmayacak bir insan için B150M Bazooka almak bence oldukça gereksiz. 2x8GB 2133Mhz ram kullanacağını belirtmiş zaten arkadaş. H110M PRO VHL'yi 200TL'ye almak yerine + 150 TL daha verip B150M Bazooka almak bence hiç mantıklı değil. Eğer sistem yükseltilmesi yapılacaksa haklısın fakat ülkemizde insanlar genelde bilgisayarlarını aldıkları gibi kullandıkları için H110M PRO VHL ideal olacaktır.
Hayırlı olsun dostum, bir süre kullanıp incelemesini yaparsın umarımRAM 8GB, SSD 850 Evo 250gb şeklinde, bu sistemin aynısını sipariş ettim. Kargosunu bekliyorum yarın gelir diye düşünüyorum. @ozgurcan112 hocam senle facebook üzerinden konuşmuştuk hatırlar mısın bilmem i5 6500 + RX 480 al diye önermiştin hatta verdik bakalım siparişi pişman olmucaz umarım![]()
Sadece chipset farkı olarak düşünme, daha iyi bir anakartta kullanılan bileşenler daha kaliteli oluyor, her türlü kaçağa göçeğe daha dayanıklı, neme toza kısacası herşeye karşı daha dayanıklı oluyor. Anakartın kalınlıgı bile fark ediyor daha güçlü anakartlarda. Uzun lafın kısası; uzun vadede güçlü bir anakart yarı yolda kalmaman için mutlak suretle gerekli bir birleşendir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.