- Makaleler
- 2
Herhangi bir BIOS modlaması yapmadan o anakart ile 9400F kullanamaman gerekiyor. İstersen internetten araştırabilirsin.B250 Prime i5 9400F kullanıyorum sanırım sorun bende...
Herhangi bir BIOS modlaması yapmadan o anakart ile 9400F kullanamaman gerekiyor. İstersen internetten araştırabilirsin.B250 Prime i5 9400F kullanıyorum sanırım sorun bende...
Herhangi bir BIOS modlaması yapmadan o anakart ile 9400F kullanamaman gerekiyor. İstersen internetten araştırabilirsin.
Buna bir ara ayrı bir konu aç bence. Diğer üyelerin cevaplarını merak ediyorum. İlginç bir durum.İnternetten baktım bazı siteler hayır demiş, bazıları oluyor demiş. Hiçbir ayar yapmadığıma çok eminim. Taktım çalışıyor yani.
Buna bir ara ayrı bir konu aç bence. Diğer üyelerin cevaplarını merak ediyorum. İlginç bir durum.
@Ponçik Talon MSI'ın sitesinde bile uyumlu göstermiyor. BIOS modlaması hatta bazı kartlarda fiziksel modlama yapmadan imkansız.
MSI Global
Welcome to the MSI Global official site. We are the top Gaming gear provider.www.msi.com
Dediğinize katılıyorum ama hiçbir ayar yapmadığını belirtmiş.İnternetten baktım bazı siteler hayır demiş, bazıları oluyor demiş. Hiçbir ayar yapmadığıma çok eminim. Taktım çalışıyor yani.
İmkansız. İkinci el aldıysa belki aldığı yer yapmıştır. MSI BIOS'a o işlemcinin kodlarını eklememiş. Modlama olmadan anakart tanımaz. Ayrıca pinlerin işlevleri de farklı. Bug falan da olmuş olabilir o attığın CPU-Z testinde.Dediğinize katılıyorum ama hiçbir ayar yapmadığını belirtmiş.
OlabilirBug falan da olmuş olabilir.
Her işlemci ile her kartı kullanırsınız, ama önemli olan işlemcinin, işlemci ağırlıklı oyun ve uygulamalarda kartı ne kadar besleyip, karttan alınacak olan normal verimi alıp alamamanızdır.Stok olarak da sıkıntı çıkarmaz ki K olmayan versiyonu da oldukça yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.