i5 6600 sisteme ekran kartı önerisi

Yapmaz abi ben 7500 + 2060 kullandım hatta 2060 + 7400' de kullandım. 7400 bile belli derece darboğaz yaptı ama 7500' de sorun yoktu, hadi diyelim biraz darboğaz oluyor %5-10 bir şey farketmez, ekranda donma titreme olmadıkça bir sorun olmaz.

Assassin's Creed Odyssey veya Battlefield 1/5 Online'da deneme şansın oldu mu?
Asassin's de denedim. Kendi bencmark ile. Ara ara drop girdi test sırasında ama sonra işlemciyi 7700K ya da 8700 yapınca da aynı dropları verdi oyunun kendi sıkıntısı bunun dışında darboğaza gelirsek ufak bir oldu ama ekranda titreme ya da anormal bir FPS drop yoktu, sürekli takılma olmuyordu gayet akışkandı sadece ara ara drop o da oyundan kaynaklı.

İlk defa sizden duyuyorum zira 7500 ile 2060'ı geçtim 1660 la darboğaz sorunu yaşayanalar çok var
7500 ile 1070 Ti de denedim anca çok güçlü oyunlarda biraz veriyor aynı şekilde 2060' da da bazı oyunlarda çok az darboğaz yapıyor. PUBG' de sıfır darboğaz ama BF'de belli miktar yer yer oluyordu doğal olarak ama oynayışa etkisi yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı