i5 6600 ve GTX 1070 sistem toplama

Herkese merhaba, eski PC'den sonra yerine iyi ve sağlam ortalama 5-6 yıllık bir sistem toplamaya karar verdim. PC'nin genel olarak oyun için olmasını düşünüyorum ve kendimce ortalama 6300 TL'lik böyle bir sistem yaptım, uyumsuzluk falan olur mu emin değilim ayrıca daha iyi olacağını düşündüğünüz bir şey varsa iletirseniz memnun olurum:

Almayı düşündüğüm başlıca şeyler bunlar ama iki ekstra sorum olacaktı:
  1. Ekipmanları yukarıda yaptığım gibi farklı yerlerden yoksa hepsini 1 yerden mi almam daha iyidir? Ayrı ayrı alıp da bir bilgisayarcıya da yaptırabilirim.
  2. Kasadan çok emin değilim de boyutları falan uygun mudur sizce?
Ben olsam o anakart yerine ASUS B150M Pro Gaming alırdım. Daha fazla seçenecek ve daha iyi ses kalitesi var. Benim tavsiyem bu diğer parçalar güzel.

Öneriniz için sağolun fakat garanti olaylarından dolayı ekran kartını gigabyte tercih edicem büyük ihtimal ve bari bir sistem alıyoruz ona da ömürde bir kere adam akıllı bir monitör almayı düşünüyorum:D Fakat kasayla anakartı da bu ürünlerle karşılaştırmayı düşünüyorum. Terkardan çok sağolun ilginiz için.

Eğer oyun oynayacaksanız değerleri atar mısınız?Karşılaştırmak istiyorum da.Hayırlı olsun bu arada
Allah izin verirse en geç haftaya sistemi sipariş etmeyi düşünüyorum. Geldiğinde paylaşırım neticeleri:like:

İşlemci stock olarak darboğaz yapacaktır ama Overclock yaparsanız 1070 ti bile besler i5 6600.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı