Merhaba, son iki haftadır özellikle Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununu oynarken CPU'nun %100 olduğunu fark ettim. Ara ara oyunda kasılmalar oluyor ve belirli bir süre sonra oyun tamamen donuyor. FPS limitini 60 seviyesine getirdiğim zaman donmalar gözle görülür bir şekilde düştü ama yine de yapıyor. Ayrıca arkadaşımın hesabı ile girdiğimde ilginçtir ki bu donmaların hiçbiri olmuyor. Format attım ama çözemedim. Bende acaba işlemcim ile ilgili bir sorun mu var diye sizlerden yardım almak istedim.
Oyun içerisinde GPU kullanımı %10'u geçmiyor ancak CPU %90-100 arasında oluyor. Başka oyunlarda ise böyle sorunlar yaşamıyorum.
Sistem özelliklerim aşağıda ki gibidir.
Anakart: MSI MS-7971
İşlemci: Intel i5-6600K 3.50GHz
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB.
RAM: 16 GB.
Sizce donanımsal bir sorun mu yoksa oyun ile ilgili bir sorun mu var? Ayrıca işlemci mi değiştirmem gerekiyorsa hangi işlemciyi önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.
Oyun içerisinde GPU kullanımı %10'u geçmiyor ancak CPU %90-100 arasında oluyor. Başka oyunlarda ise böyle sorunlar yaşamıyorum.
Sistem özelliklerim aşağıda ki gibidir.
Anakart: MSI MS-7971
İşlemci: Intel i5-6600K 3.50GHz
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3 GB.
RAM: 16 GB.
Sizce donanımsal bir sorun mu yoksa oyun ile ilgili bir sorun mu var? Ayrıca işlemci mi değiştirmem gerekiyorsa hangi işlemciyi önerirsiniz yorumlarınızı bekliyorum.