Emir AKSOY
Megapat
Daha fazla
Merhaba Technopat ailesi. Öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum. 4 yıllık bilgisayarıma bir RAM güncellemesi yapmak istiyorum. Gördüğüm yorumlarda yapılacak RAM takviyesinin var olan RAM'le aynı model, MHz ve CL değerlerine sahip olması gerektiği öneriliyor ancak ben internette şu anda sahip olduğum RAM modelinin aynısını bulamadım. Sizden ricam bu sisteme takmak istediğim yeni RAM modeli hakkında yardımcı olmanız.
Sistemim.
Anakart: MSI Z170A GAMING M3.
İşlemci: Intel i5 6600K.
Sistemde şu an takılı olan RAM: Kingston 8 GB Hyper Fury Black DDR4 2133 MHz CL14.
Bu sisteme yapmak istediğim 8 GB bir RAM eklemek. Aklımda Kingston HyperX Fury 8 GB 2400 MHz RAM vardı ancak dediğim gibi aynı özelliklere sahip olmadığı için mavi ekran vs gibi problemler olabileceği söyleniyor. Siz ne yapmamı önerirsiniz?
Sistemim.
Anakart: MSI Z170A GAMING M3.
İşlemci: Intel i5 6600K.
Sistemde şu an takılı olan RAM: Kingston 8 GB Hyper Fury Black DDR4 2133 MHz CL14.
Bu sisteme yapmak istediğim 8 GB bir RAM eklemek. Aklımda Kingston HyperX Fury 8 GB 2400 MHz RAM vardı ancak dediğim gibi aynı özelliklere sahip olmadığı için mavi ekran vs gibi problemler olabileceği söyleniyor. Siz ne yapmamı önerirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: