i5-670 GTX 750 Ti GTA V performansı

Anladım, overclock işleriyle uğraşmak istemiyorsanız anakart+işlemcinizi satın H61 anakart+i5 3.nesil i5 2.nesil falan alabilirsiniz.
Dediğim gibi şuan anakart satmak istemiyorum çünkü hali hazırda PS4 üzerinden çok güç gerektiren oyunları oynuyorum PC de sadece GTA online giricem bu arada 300w PSU , H55 esonic anakartta overclock yapılabilir mi ?
 
Dediğim gibi şu an anakart satmak istemiyorum çünkü halihazırda PS4 üzerinden çok güç gerektiren oyunları oynuyorum PC'de sadece GTA Online gireceğim bu arada 300W PSU, H55 Esonic anakartta overclock yapılabilir mi?

300W yetmez. Ufak zorlamada reset atar. Güc kaynağı upgrade etmeniz gerekmekte.
 
Bilgisayarcı bana yeter dedi 95W işlemci, 65W ekran kartı dedi; ama bana overclock yapabilirsin gibi bir şey demedi yeter dedi harcadığı W söyledi.

Güç kaynağı markan ne? 300W PSU 12V kanalından kaç Watt verecek sanki zaten eski bayağı 300W üretilmiyor. Sisteminin sağlığı için söylemiştim.
 
Güç kaynağı markan ne? 300W PSU 12V kanalından kaç Watt verecek sanki zaten eski bayağı 300W üretilmiyor. Sisteminin sağlığı için söylemiştim.
Anlıyorum sağlığı için söylediğinizi bu PC cide kalkıp gerek yok kardeşim demez boşuna der bu da gerek onun para kazanması adına marka o kadar iyi değil (Turbox) ilerde 500w alıcam diye dudağımda tüy bitti şuan
 
Anlıyorum sağlığı için söylediğinizi bu PC cide kalkıp gerek yok kardeşim demez boşuna der bu da gerek onun para kazanması adına marka o kadar iyi değil (Turbox) ileride 500W alacağım diye dudağımda tüy bitti şu an.

Power Supply Calculator | Cooler Master şu siteden hesaplar mısın? Kaç Watt çıkıyor sistemin güç kaynağın 12V kanalından ne kadar veriyor?
 

Geri
Yukarı