i5 7200u sistem oyun içindeki değeler normal mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Bak bu ısılar normal değil, termal macununu daha kaliteli bir termal macun ile değiştir.
Servise göndermem lazım onun için, 1 ay oldu alalı ilk gün de böyleydi ve hiçbir performans kaybı yok. Araştırıyorum aldığım günden beri ve undervolt yapmak ya da kullanımı %99 a sınırlamak dışında bi çözüm bulamadım. Kaliteli termal macun kesin düşürür ama onu da yaparsam garanti dışı kalıyor maalesef.

2.5 ay önce yaptıysan temizliği, sıkıntı yok, ama asıl fark yaratan termal macundur.

Biliyorum ama dediğim gibi PC'deki her şeyi çıkarıp en son ekran kartını çıkarıp arkasını çevirmem gerekiyor. Çok karışık evde yapmam imkansız. Servisin yorumlarını incelediğimde ise onun benden de berbat yapacağı kanısına vardım.
Bu sıcaklıklarda aralıksız 2 saat oyun oynamam herhangi bir zarar verir mi? Günde 3 saat kadar oynuyorum.2 saat bi ondan sonra da 1 saat olacak şekilde 2 sefer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı