i5 7300HQ ve GTX 1050 PUBG Mobile Kasma Sorunu

Daha fazla  
PC üzerinden oynamak için Tencent sitesinden indirip kurdum. Gerekli ayarı yapmama rağmen kasma, drop vs. sorunlar yüzünden zevk alamadım oyundan. Normalde Steam üzerinden PC versiyonunu oynarken düşük ayarda olsa oynayabilirken buradaki sorunu çözemedim.
i5 7300 HQ işlemcili ve GTX 1050 laptopa sahibim. Daha önce açılan konulara da göz attım. Bu sorunları çözeni göremedim. Telefon ve tablette oynandığı gibi rahat olmuyor gözlemlediğim kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi ayarlar haricinde ayar yaptınız mı?
Ne gibi ayar? GTX 1050 ekran kartıyla oynuyor bilginize. Çözünürlük ve grafik ayarlarıyla oynadım genelde. FPS 25-30 civarından 50-60 civarına gelse de anlamadığım takılmalar mevcut. Emulator kaynaklı diyenlere de rastladım. Sanırım sorun bu. Arkadaşımda 1050 Tİ ekran kartlı masaüstü mevcut o da takılmaların olduğunu söylüyor.

Evet, emülatörden kaynaklı çünkü oyunu açtığında bilgisayar tam ekran çalıştırmıyor(ne kadar ayar yapsan da). Ben sabit 60 fps ile oynayabiliyorum. Biraz sonra ayar ile ilgili görüntüleri eklerim.

Ryzen 3 1200 ve gtx 1050 ile sıfır kasma ve donma ile oynuyorum. 1920x1080 ve HD ayarlarında. Şöyle bir durum var 12 gb 2133 mhz ram vardı donuyordu. Ramları 2400 ile değiştrdim hiç donmuyor. Ram ile alakalı da olabilir

oynuyan nasıl oynuyor arkadaşımda benim sistem özelliklerinin aşağısında bilgisayarı var ama gram kasmadan oynuyabiliyor

oynuyan nasıl oynuyor arkadaşımda benim sistem özelliklerinin aşağısında bilgisayarı var ama gram kasmadan oynuyabiliyor
Ayarlarını kontrol edin, sizde de düzelecektir. 2 farklı yerden; biri oyundan , diğeri pubgyi açarken açılan pencereden ayar yapacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…