i5 7300HQ ve GTX 1050 PUBG Mobile Kasma Sorunu

Daha fazla  
PC üzerinden oynamak için Tencent sitesinden indirip kurdum. Gerekli ayarı yapmama rağmen kasma, drop vs. sorunlar yüzünden zevk alamadım oyundan. Normalde Steam üzerinden PC versiyonunu oynarken düşük ayarda olsa oynayabilirken buradaki sorunu çözemedim.
i5 7300 HQ işlemcili ve GTX 1050 laptopa sahibim. Daha önce açılan konulara da göz attım. Bu sorunları çözeni göremedim. Telefon ve tablette oynandığı gibi rahat olmuyor gözlemlediğim kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, emülatörden kaynaklı çünkü oyunu açtığında bilgisayar tam ekran çalıştırmıyor(ne kadar ayar yapsan da). Ben sabit 60 fps ile oynayabiliyorum. Biraz sonra ayar ile ilgili görüntüleri eklerim.
Grafik ayarları ile ilgili hem arayüz hem de oyun içi ayarların ekran görüntüsünü şimdi atma imkanınız var mı? Emulatorde nadir de olsa kasma sorunu yaşıyorum ben de.

Grafik ayarları ile ilgili hem arayüz hem de oyun içi ayarların ekran görüntüsünü şimdi atma imkanınız var mı? Emulatorde nadir de olsa kasma sorunu yaşıyorum ben de.

Maalesef şuan atamam çünkü bilgisayarıma format attım ve emilatör kurulu değil. Oyun içi ayarlar biraz da zevkine kalmış, en düşükte dene eğer sıkıntı olmuyorsa biraz daha yükseltirsin.

Maalesef şuan atamam çünkü bilgisayarıma format attım ve emilatör kurulu değil. Oyun içi ayarlar biraz da zevkine kalmış, en düşükte dene eğer sıkıntı olmuyorsa biraz daha yükseltirsin.
Ben birkaç video izledim. 1080p iken takılıyor ne kadar iyi sistem olursa olsun. 720p yapınca kasma olmuyor. Sizde de 720p miydi ayarlarda ?

Emulatoru ekran kartına verdim yine olmadı [emoji53]

Emülatörü sağ yıklayıp özelliklerden uyumluluk penceresinin ekran görüntüsünü, emülatör ayarlarının ekran görüntüsünü, oyun ayarlarının ekran görüntüsünü atabilir misin?
Bilgisayarın laptop ise performans modunda olduğundan, battery boost’un kapalı olduğundan, şarjda takılı olmasından emin olur musun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı