i5 7300HQ ve GTX 1050 PUBG Mobile Kasma Sorunu

Daha fazla  
PC üzerinden oynamak için Tencent sitesinden indirip kurdum. Gerekli ayarı yapmama rağmen kasma, drop vs. sorunlar yüzünden zevk alamadım oyundan. Normalde Steam üzerinden PC versiyonunu oynarken düşük ayarda olsa oynayabilirken buradaki sorunu çözemedim.
i5 7300 HQ işlemcili ve GTX 1050 laptopa sahibim. Daha önce açılan konulara da göz attım. Bu sorunları çözeni göremedim. Telefon ve tablette oynandığı gibi rahat olmuyor gözlemlediğim kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam ekran çalıştırmıyor, emülatörün optimizasyon sorunu olduğu için o takılmalar yaşanıyor. Pubg’nin pc versiyonunda en az 65-70 fps alıyorum, ama mobilde 60’ı geçmiyor, bu tam ekran çalıştırmadığının göstergesi. Sen emülatörü tam ekran yapıyorsun sadece.
Hocam sorunu çözdüm. Yazayım dedim belki yardımcı olur arayanlara. Oyun içi ayarlarda (Üstteki 3 çizgi olan değil) girdiğimizde Kalite ayarında "HDR" seçeneği var. Onu seçtiğimde oyun takılmadan akıcı olarak oynanabilir hale geldi. Hatta sadece bu mu sorun diye normal "HD" moda aldığımda ufak tefek takılmalar yaşadım. Şu an "HDR" ayarı ile sorunsuz oynuyorum. Yardımın için tekrar teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı