Hungas1907
Decapat
valla bilmiyorum hocam çok fazla anlamıyorum zaten çözemedim bi türlüOyun esnasında CPU frekansı ne alemde?
valla bilmiyorum hocam çok fazla anlamıyorum zaten çözemedim bi türlüOyun esnasında CPU frekansı ne alemde?
Onada bakayımda sorun ondanmı kaynaklıdır hala çözüm bulunmadıMSI AfterBurner ayarlarından açabilirsiniz. MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat
Arkadaşlar gözünüzü seviyim şaka mı yapıyorsunuz? Sorun ortada ekran kartı kendini kullanamıyor %37'lik bir GPU kullanımın var. Ortada bariz darboğaz söz konusu DSR açıp oyunu 2K'da oynayıp öyle değerleri atar mısınız?
zaten fazla anlamıyorum ama bir sıkıntı olduğu bariz belli bana ulaşma imkanınız varmı acaba 23 fpsye sabitliyor hep ama dropluyor fpsYukarıda attığınız görüntülerde 30'larda ben mi yanlış görüyorum? Ama %80'lik kullanımda 20 FPS nasıl oluyor![]()
600 watt format attırdım windows10 pro son sürüme geçtim ekran kartı işlemci 70-85 arasına çıktı yüzü göremedim ama inanılmaz değişim yaşadım yüzleri görmem için ne kaldı acaba@Hungas1907 kardeşim güç kaynağın kaç watt?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.