i5 7400 sistem PUBG'de kilitleniyor

İşletim sistemi
Windows 10

tosba0

Centipat
PUBG oynarken oyun bir anda kitleniyor ve 2-3 dakika belki daha fazla süre kilitli kalıyor ve aynı zamanda bilgisayarım da kitleniyor.

Sistem özelliklerim:

i5 7400.
ASUS Cerberus 1050 Ti.
8 GB 2133 MHz RAM.
H110M PRO-VD anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen banada oluyor o bilgisayar kitlenip kalıyor arkadan sesler gelmeye devam ediyor ama hiçbirşey yapamıyorsun yalnız değilsin yani. Sisteminde biraz zayıf PUBG için sende daha çok yapabilir oyunla alakalı bir durum.

Sebebi RAM değilse ne olacak? Her şeyinizden RAM kaynaklı demenizden bıktım.
1606828230596.png

Kendi Steam PUBG oyunuMdan bir kare.
Arkada Discord ve Spotify açık :).

PUBG optimizasyon sorunlu bir oyun bu tür sorunları hala var. Ama arkadaşlarında dediği gibi RAM çok büyük etken takılmalarda 8GB RAM gerçekten yetersiz kalıyor. Bende 8GB RAM ile oynuyordum sürekli anlık FPS dropları ve takılmalar yaşıyordum, 16GB RAM yükseltmesi yaptığımda hepsi uçtu gitti bu bahsettiğiniz kitlenmelerde çok oluyordu şimdi çok nadirde olsa oluyor. Eskiden 3-4 günde bir kitlenirken şimdi en son ne zaman kitlendi hatırlamıyorum bile belki 3 ay olmuştur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı