i5 7400 ve GTX 1060 sistem oyun performansı sorunu

Bu tüm oyunlar için geçerlimi yani monitörle alakalı ozaman anladım.
Bir sorum daha olcak işte 1 haftadır gta5 oynamiyorum 40 - 70 fps arası gidip geliyordu artık oda yok 40 - 60 arası oda 30a bile düşebiliyor.
En iysi ben şu kullandığım tüm programların yedeğini alayım sonra yeni monitör alayım ve formatı atayım mantıklı olurmu

Bu tüm oyunlar için geçerlimi yani monitörle alakalı ozaman anladım.
Bir sorum daha olcak işte 1 haftadır gta5 oynamiyorum 40 - 70 fps arası gidip geliyordu artık oda yok 40 - 60 arası oda 30a bile düşebiliyor.
En iysi ben şu kullandığım tüm programların yedeğini alayım sonra yeni monitör alayım ve formatı atayım mantıklı olurmu
Sen temiz bir şekilde formatını at. Programları tekrardan kur. Bütçen varsa monitör alman senin için çok iyi olur. Çünkü; O çözünürlük ekran kartı için çok düşük. Bu yüzden kart kendini kullanmıyor resimde gördüğün gibi ekran kartının kullanımı %45

Haklsın ekran oakdar eskiki bole dalgaların gittiğin görüyorum :(
sanırım artık yeni bir monitör almanın vakti geldi bütçem yok ama biriktirmeye başlayalım şimdiden

Şu anda csgo oynuyorum aşağıda göründüğü gibi durumlar bakalım hayırlısı

Resim :
Adsız.png

Nvidia denetim masasından DSR'ı aktifleştirsene bir. Oynadığın oyunları daha yüksek çözünürlüklerde test edip, işlemci ve ekran kartı kullanımını buraya at.
Dediğinizi yaptım mode not supported hatası aliyorum yani özel bir çözünürlük yapınca monötor kabul etmiyor.

Darboğaz olabilirmi yani nasıl desem tüm oyun genelinde ekran kartı kendini kullanmamak için elinden geleni yapıyor gibi.

GTA5 İçin dersek efsaneler yapabilecek işlemci ve ekran kartımız var ancak anlamıyorum olayı.

Arkadaşlar ne yapayım ne diyorsunu acaba.
Bir grupta paylaştığım yerde sadece 1 kişi donanımsal demiş garanti gönder.
Ama ürün daha yeni bence çok saçma bana sakat ürünmü satmış oluyor vatanbilgisayar temiz kullanıyorum zati pc'yi anlamadım.
Bunda birşey var ama hayrola yeni bir monitor alıp temiz kurulum yapacağım.
Sizin başka bi öneriniz olursa mutlaka yazınız.

Dediğinizi yaptım mode not supported hatası aliyorum yani özel bir çözünürlük yapınca monötor kabul etmiyor.

Darboğaz olabilirmi yani nasıl desem tüm oyun genelinde ekran kartı kendini kullanmamak için elinden geleni yapıyor gibi.

GTA5 İçin dersek efsaneler yapabilecek işlemci ve ekran kartımız var ancak anlamıyorum olayı.

Arkadaşlar ne yapayım ne diyorsunu acaba.
Bir grupta paylaştığım yerde sadece 1 kişi donanımsal demiş garanti gönder.
Ama ürün daha yeni bence çok saçma bana sakat ürünmü satmış oluyor vatanbilgisayar temiz kullanıyorum zati pc'yi anlamadım.
Bunda birşey var ama hayrola yeni bir monitor alıp temiz kurulum yapacağım.
Sizin başka bi öneriniz olursa mutlaka yazınız.

hocam bende de aynı sorun var bu hata monitörden kaynaklı. klavyem yok kötü yazıldığından ceza yemiştim sabah yazacaktım sana. bak Experiance ı aç ve oyun una tıklayıp ayrıntılar de. optimize et e tıkla . sonra Anahtar işaretine tıkla tam ekran yazan yeri kenarsız pencere (unuttum ismini ) idi galiba onu seç kalite yi 1920x1080 yap tamam a tıkla oyun u aç olmazsa yaz buraya 2 şey daha söyleyeceğim. bende de bu sorun oldu böyle çözdüm bu darboğaz ve darboğaz fps artıkca düşer sorunda kaliten 1440x900 olduğu için işlemci ne daha çok yük biniyor ekran kartın tam anlamıyla beslenemiyor drop lar oluyor ama 1920x1080 de işlemci rahat lıyor 1050 ti ile aynı işlemci herşey son 35-55 fps yarın biraz daha oynayıp 60 a sabit leyeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı