i5 750 ve GTX 1050 Ti sistem düşük GPU kullanımı sorunu

Kime göre neye göre boş. Başka Vatan mağduru olmasın diye ibret ol diye yaptım o yorumu. Sana 7. nesil fiyatından 6. nesili satın aldırmışlar. Geçmiş olsun. Vatan bunu her zaman yapıyor. Bir kişiyi bile kazık yemekten kurtarsam iyidir. Bence çok yararlı bir yorum.

Ayrıca konuda ki tüm yorumlarında tuhaf bir durum var. Hem en az minimum maliyet olsun diyorsun. Hem koşa koşa Vatan'a gidip bulduysan alıyorsun. Hem çok önemsediğinden bahsediyorsun hem son güne bırakmışsın. Allah akıl fikir versin ne diyeyim bizim fikrimizi beğenmiyorsun ya...

Kime göre neye göre boş. Başka Vatan mağduru olmasın diye ibret ol diye yaptım o yorumu. Sana 7. nesil fiyatından 6. nesili satın aldırmışlar. Geçmiş olsun. Vatan bunu her zaman yapıyor. Bir kişiyi bile kazık yemekten kurtarsam iyidir. Bence çok yararlı bir yorum.

Ayrıca konuda ki tüm yorumlarında tuhaf bir durum var. Hem en az minimum maliyet olsun diyorsun. Hem koşa koşa Vatan'a gidip bulduysan alıyorsun. Hem çok önemsediğinden bahsediyorsun hem son güne bırakmışsın. Allah akıl fikir versin ne diyeyim bizim fikrimizi beğenmiyorsun ya...
Verdiğin bir fikir değil. Sadece olmuş bitmiş bir şeyi tiye almak kendince alaycı bi tavırla eleştirmekten başka bir şey değil. Sana ihtiyaç olunmayan bir post. Fikir verseydin beğenilirdi. Verdiğin fikri göremiyorum. Ciddi okuma problemlerin olduğu kanısındayım. Benden ötede oynarsan sevinirim. Hayırlı günler.

Çokta güzel fikirdi. Sen ibretliksin işte. Millet sana baksın ki kazık yemesin. Sana da afiyet olsun.

http://photos1.blogger.com/blogger2/7689/1035/1600/glass-of-water.jpg

Aç karına iç her derde deva gerçi yediğin kazıktan sonra toksundur ama. :ROFL:

Ben yine söyleyeyim. :ROFL:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı