i5 7500 ve GTX 1050 Ti CS:GO'da Düşük FPS Sorunu

Herdeja

Kilopat
Yer
Hogwarts
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar ben bilgisayarimda dun arkadaslarla CS:GO oynarken bilgisayarim birden coktu 200 FPS'den 20 FPS'lere dustu.

Bilgisayarim masaustudur ekran kartimla alakali oldugunu dusunuyorum ve driverlerini guncelledim. Her sey yaptim ama duzelmedi ama dun gece bir ekran karti cikarip geri takmaya denedim ve sorunu cozdugumu sandim. Oyunda 200 FPS filan gosteriyordu. Oyun oynadim kapattim sonra sabah uyandigimda actim bilgisayarimi oyuna gireyim dedim ve FPS 20'lerde ve moralimi bozdu.

Ben bilgisayarimi surekli ekran kartini cikarip takmak istemiyorum. Lutfen yardimci olun.

Ekran karti: MSI GTX 1050 TI GAMING X 4GB

Islemci: i5 7500 3.4 ghz

RAM: Gskill 8GB 3000 MHz

Anakart: Asus Strix Z270F

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar ben bilgisayarimda dun arkadaslarla CS:GO oynarken bilgisayarim birden coktu 200 FPS'den 20 FPS'lere dustu.

Bilgisayarim masaustudur ekran kartimla alakali oldugunu dusunuyorum ve driverlerini guncelledim. Her sey yaptim ama duzelmedi ama dun gece bir ekran karti cikarip geri takmaya denedim ve sorunu cozdugumu sandim. Oyunda 200 FPS filan gosteriyordu. Oyun oynadim kapattim sonra sabah uyandigimda actim bilgisayarimi oyuna gireyim dedim ve FPS 20'lerde ve moralimi bozdu.

Ben bilgisayarimi surekli ekran kartini cikarip takmak istemiyorum. Lutfen yardimci olun.

Ekran karti: MSI GTX 1050 TI GAMING X 4GB

Islemci: i5 7500 3.4 ghz

RAM: Gskill 8GB 3000 MHz

Anakart: Asus Strix Z270F
Ekran kartının ısındığında 20 fps almassın merak etme.
Öncelikle başka oyunlarda aynı sorun var mı bir bak.
sadece CS GO da düşük FPS alıyorsan oyun içi GPU CPU kullanımı gibi değerleri paylaş.

Hocam ben simdi eski ekran kartimi taktim normal calisiyo derecesi de 45 amd r7 370 4gb eski amd ler daha sicak olur nvidialardan ve heralde ekran kartinda bi sorun var bana yardimci olurmusunuz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı