i5 7500 ve GTX 1050 Ti donma ve kasma sorunu

CrawLz

Kilopat
Sorunuma geçecek olursak oyun oynarken aniden görüntü ve ses donuyor ama kasa çalışmaya devam ediyor mouse ve klavyede herhangi bir işlev yapamıyorum. Olay görüntüleyicisinde kernel Power 41 (63) diye geçiyor. BIOS güncel ısınmada sorun yok RAM değişmiş ve test edilmiş SSD ve HDD'de herhangi bir sorun yok format atılmış virüs taraması yapılmıştır. Halen çözümü bulamadım bu sorunu 1 yıldır çözemiyorum.

Sistemim.
Windows 10.
B250M Bazooka MSI anakart.
16 GB RAM 2133 MHz.
GTX 1050 Ti.
vs-500 güç kaynağı.
i5-7500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunuma geçecek olursak oyun oynarken aniden görüntü ve ses donuyor ama kasa çalışmaya devam ediyor mouse ve klavyede herhangi bir işlev yapamıyorum. Olay görüntüleyicisinde kernel Power 41 (63) diye geçiyor. BIOS güncel ısınmada sorun yok RAM değişmiş ve test edilmiş SSD ve HDD'de herhangi bir sorun yok format atılmış virüs taraması yapılmıştır. Halen çözümü bulamadım bu sorunu 1 yıldır çözemiyorum.

Sistemim.
Windows 10.
B250M Bazooka MSI anakart.
16 GB RAM 2133 MHz.
GTX 1050 Ti.
vs-500 güç kaynağı.
i5-7500.

Güç kaynağı. Sorun güç kaynağında PSU güçten düşmüş olabilir. Marka model ne? Aynı sorun benim önceki bilgisayarımda da vardı PSU değiştirince düzelmişti.

Öncelikle geçmiş olsun termal macunlar ne durumda işlemci ve ekran kartı ?
Hocam termal macun yeniledim ek ran kartı da işlemcide sorunsuz ısınmada herhangi bir sorun yok
Güç kaynağı. Sorun güç kaynağında PSU güçten düşmüş olabilir. Marka model ne? Aynı sorun benim önceki bilgisayarımda da vardı PSU değiştirince düzelmişti.
Güç kaynağının marka model olarak en fazla bildiğim şey vs-500 yazıyordu üzerinde o kadar ama pc toplayalı 2 sene civarı oldu olmadı hemen bozulması ne kadar doğru olabilir.

Hocam termal macun yeniledim ek ran kartı da işlemcide sorunsuz ısınmada herhangi bir sorun yok.

Güç kaynağının marka model olarak en fazla bildiğim şey vs-500 yazıyordu üzerinde o kadar ama PC toplayalı 2 sene civarı oldu olmadı hemen bozulması ne kadar doğru olabilir.

O zaman sertifikasız kalitesiz bir PSU'ya sahipsin güçten düşmesi içten bile değil. 2 seneyle çok alakası yok kalitesiz olması yeter benim eski PC'de 6 aylıktı ama bu sorunla karsılaşmıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı