i5 7500 ve GTX 1060 PUBG %100 CPU kullanımı

Arka planda işlemciyi sömüren ekstra bir program var mı diye görev yöneticisinden bakmanı tavsiye ederim. Ayrıca virüs taraması da yapman sağlıklı olur. Onun dışında oynadığınız oyunların büyüklüğüne bağlı olarak bu kullanım yüksek olabilir. Örnek vermek gerekirse GTA V'te i5 8400 ile %70 kullanımları görüyorum.

Sıcaklık mı 100 derece? Ne zamandır bu sorun var? Hangi oyunlarda, hangi çözünürlükte, hangi ayarlarda oluyor? Oyun içi görüntüleri SS olarak Afterburner ile paylaşır mısın?

Çözemedim sorunu hala bu şekilde oyunda ki ayarlar yükseğe alsamda hep 100 kullanım sıcaklık az
Çözemedim sorunu hala bu şekilde oyunda ki ayarlar yükseğe alsamda hep 100 kullanım sıcaklık az

Dosya Ekleri

• 2CBD5422-E37C-4730-B5A3-9AD53CBB3E7B.jpeg
    2CBD5422-E37C-4730-B5A3-9AD53CBB3E7B.jpeg
    32,3 KB · Görüntüleme: 133
Darboğaz yaşıyor gibi görünüyorsunuz. Oyununuzu 2K grafik ayarlarına çekerek dener misiniz? Öncelikle Nvidia ayarlarından değişiklik yapmalısınız. Şu verdiğim linkten ayarları yaparak açabilirsiniz. Nvidia GeForce Experience DSR Nasıl Aktif Edilir? - Technopat Sosyal . 2X seçin, daha sonra oyunda çözünürlük ayarı daha yukarı çıkabilecek ve siz de o çözünürlüğü arttırın. Sonra tekrar işlemci kullanımına falan bakın. Bunu yaparken ayarlarınızın en yüksek ayarlarda olduğuna emin olun. Darboğazdan kaynaklanan sorun varsa anlamış oluruz.

Darboğaz yaşıyor gibi görünüyorsunuz. Oyununuzu 2K grafik ayarlarına çekerek dener misiniz? Öncelikle Nvidia ayarlarından değişiklik yapmalısınız. Şu verdiğim linkten ayarları yaparak açabilirsiniz. Nvidia GeForce Experience DSR Nasıl Aktif Edilir? - Technopat Sosyal . 2X seçin, daha sonra oyunda çözünürlük ayarı daha yukarı çıkabilecek ve siz de o çözünürlüğü arttırın. Sonra tekrar işlemci kullanımına falan bakın. Bunu yaparken ayarlarınızın en yüksek ayarlarda olduğuna emin olun. Darboğazdan kaynaklanan sorun varsa anlamış oluruz.
kullanım %100 derece işlemci 49-50

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı