i5 7600 ve RX 480 sistem toplama

Sizi yordum ama bana sanki Hyper 212X daha iyi gibi geliyor. Hyper 612 ile aralarında ne kadar fark var ?

Daha iyisi için öneri yapıyorum seçtiklerimden hangisi iyi diyorsun. Ben cevaplıyorum sen yine kendi bildiğini okuyorsun. Ne diyeyim ki sen konu açmadan önce zaten tercihini yapmışsın.

Daha iyisi için öneri yapıyorum seçtiklerimden hangisi iyi diyorsun. Ben cevaplıyorum sen yine kendi bildiğini okuyorsun. Ne diyeyim ki sen konu açmadan önce zaten tercihini yapmışsın.
Haklısınız ama size en son Hyper 612 ile Hyper 212X arasında ne kadar fark var diye sormuştum. Eğer az bir fark varsa 212X bana daha iyi geliyor.

Neye göre daha iyi 212'de 4 bakır boru var 612'de 6 tane var.
Akasa Venom A10 önerir misiniz ?

İzleyemedim. Neyse almaya kararlıysanız bu fiyat aralığında iyi bir soğutucu.
Size PSU konusunda tekrar bir soru sormak istiyorum. Ben ileride crossfire yapmaktan vazgeçtim. İleride 2-3 yıl sonra yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Artık hangisi çıkarsa... RX 490 mı olur yeni bir RX serisi mi gelir bilemem. O yeni çıkan ekran kartını alabilmek için ben şimdi 750w alsam olur mu ? İleride ekran kartı güncellemesi yapacağım için yani.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı