Hyper 212x önerimdir. Bazı kasalar için büyük olabilir ama. Akasa Venom Atto önermem pek iyi değil.
Kasa Dark N10. Bende Hyper 612 ile Hyper 212X arasında kaldım. Sence 212X mi ?Hyper 212x önerimdir. Bazı kasalar için büyük olabilir ama. Akasa Venom Atto önermem pek iyi değil.
O zaman Hyper 212X alıyorum. Sessiz ve serin değil mi ? Cooler Master: Hyper 212XKullandım gayet iyi.
Sizi yordum ama bana sanki Hyper 212X daha iyi gibi geliyor. Hyper 612 ile aralarında ne kadar fark var ?
Haklısınız ama size en son Hyper 612 ile Hyper 212X arasında ne kadar fark var diye sormuştum. Eğer az bir fark varsa 212X bana daha iyi geliyor.Daha iyisi için öneri yapıyorum seçtiklerimden hangisi iyi diyorsun. Ben cevaplıyorum sen yine kendi bildiğini okuyorsun. Ne diyeyim ki sen konu açmadan önce zaten tercihini yapmışsın.
Haklısınız ama size en son Hyper 612 ile Hyper 212X arasında ne kadar fark var diye sormuştum. Eğer az bir fark varsa 212X bana daha iyi geliyor.
Yanlış anlamayın ama neye göre Hyper 612 öneriyorsunuz ? Eleştiri değil öğrenmek amaçlı.Neye göre daha iyi 212'de 4 bakır boru var 612'de 6 tane var.
Bakır boru farkı diye yazmış ya adam.Yanlış anlamayın ama neye göre Hyper 612 öneriyorsunuz ? Eleştiri değil öğrenmek amaçlı.
Akasa Venom A10 önerir misiniz ?Neye göre daha iyi 212'de 4 bakır boru var 612'de 6 tane var.
Size PSU konusunda tekrar bir soru sormak istiyorum. Ben ileride crossfire yapmaktan vazgeçtim. İleride 2-3 yıl sonra yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Artık hangisi çıkarsa... RX 490 mı olur yeni bir RX serisi mi gelir bilemem. O yeni çıkan ekran kartını alabilmek için ben şimdi 750w alsam olur mu ? İleride ekran kartı güncellemesi yapacağım için yani.İzleyemedim. Neyse almaya kararlıysanız bu fiyat aralığında iyi bir soğutucu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.