i5 7600K performans sorunu ü

mertkarats

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yere actığımdan tam emin değilim. Bilgisayarımın özellikleri:

Zalman Z3 Plus 600W Siyah ATX
MSI B250 GAMING M3 DDR4 2400 MHz
Intel Core i5 7600K Soket 1151 3.8GHz 6MB
MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 Gaming X 3G 3GB 192Bit GDDR5 DX(12)
Kingston HyperX Black 8 GB 2400MHz DDR4 RAM
WD Blue 1TB 7200RPM SATA 3.0 64MB 3, 5"
Sabit Disk Samsung 860 Evo

Sistemim böyle fakat sanki sistemin içinde bir şey eksik gibi. Yani bilgisayar tam randumanlı çalışimıyor. Gibi özellikle bazen oyunlarda yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba konuyu doğru yere actığımdan tam emin değilim. Bilgisayarımın özellikleri:

Zalman Z3 Plus 600W Siyah ATX
MSI B250 GAMING M3 DDR4 2400 MHz
Intel Core i5 7600K Soket 1151 3.8GHz 6MB
MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 Gaming X 3G 3GB 192Bit GDDR5 DX(12)
Kingston HyperX Black 8 GB 2400MHz DDR4 RAM
WD Blue 1TB 7200RPM SATA 3.0 64MB 3, 5"
Sabit Disk Samsung 860 Evo

Sistemim böyle fakat sanki sistemin içinde bir şey eksik gibi. Yani bilgisayar tam randumanlı çalışimıyor. Gibi özellikle bazen oyunlarda yardımcı olabilecek var mı?
Yavaş mı çalışıyor yoksa kasma donma mı var?

Yani belirtmek istediğim sistem ilk aldıgımda cok böyle değildi. Normalde de cok güzel bir şekilde kullanıyorum fakat bazen oyunda, özellikle cok oynadıgım için CS GO'da sorun yaratıyor. FPS düşmesi falan yani, 4 tane fan var ekran kartının fanları var. Acaba temizlik mi istiyor kasa, anlayabilmiş değilim.
Detaylı temizlik için anakartı tekrardan söküp baştan takmayı düşünüyorum bütün donanımları.

Yani belirtmek istediğim sistem ilk aldıgımda cok böyle değildi. Normalde de cok güzel bir şekilde kullanıyorum fakat bazen oyunda, özellikle cok oynadıgım için CS GO'da sorun yaratıyor. FPS düşmesi falan yani, 4 tane fan var ekran kartının fanları var. Acaba temizlik mi istiyor kasa, anlayabilmiş değilim.
Detaylı temizlik için anakartı tekrardan söküp baştan takmayı düşünüyorum bütün donanımları.
Sistemi ne zaman aldınız? Aldıktan sonra hiç bakım yapılmadı mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı