i5 7600K ve GTX 1060 3G sistem toplama

• Konuyu başlatan gKw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 4.240
Anakartı Gigabyte AB350 Gaming 3 veya ASUS Prime B350-Plus yapın.
SSD olarak Samsung Evo 850 250 GB daha iyi olacaktır.
Ryzen 5 1600X'e ihtiyacınız yok. Boşuna soğutmaya ve işlemciye para verirsiniz Ryzen 5 1600 fazla fazla yeterli olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler inşallah işlemci umduğum gibi çıkar. Hep Intel kullandım, AMD'ye geçmek biraz korkutuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umduğun gibi çıkıp çıkmayacağını illa satın alınca öğrenmek zorunda değilsin. YouTube'da pek çok FPS karşılaştırma, render süresi karşılaştırma testi var onları inceleyebilirsin. Örneğin i5 7500 vs Ryzen 5 1600 yaz, çıkar.

Beklemekte fayda var o zaman. Ryzen sistem istemiyorum.
Bir açıklayın, neden marka bağımlısısınız? Gidin düşük performans veren bilgisayarı alın, sonra görün bakalım o 4 çekirdekli i5 sizi nereye kadar götürebiliyor. Arkadaşlar burada size iyi bir sistem toplamak için uğraşıyor fakat siz gidip burada "Ben Ryzen sistem istemiyorum" diyorsunuz. Marka bağımlısıysanız yanarsınız çünkü İntel 8. Nesil işlemcilerinde büyük değişikliklere gitmiyor. 8700K i7 işlemcinin test sonuçları Ryzen 5 1600'ü az farkla geçiyor. Kendiniz ne bilirseniz yapın. Artık sıkıldım marka bağımlılarına öneri yapmaktan, yapan arkadaşlara söylüyorum emek verip sistem bulup, bırakın ne halt yerlerse yesinler.

Bir açıklayın, neden marka bağımlısısınız? Gidin düşük performans veren bilgisayarı alın, sonra görün bakalım o 4 çekirdekli i5 sizi nereye kadar götürebiliyor. Arkadaşlar burada size iyi bir sistem toplamak için uğraşıyor fakat siz gidip burada "Ben Ryzen sistem istemiyorum" diyorsunuz. Marka bağımlısıysanız yanarsınız çünkü İntel 8. Nesil işlemcilerinde büyük değişikliklere gitmiyor. 8700K i7 işlemcinin test sonuçları Ryzen 5 1600'ü az farkla geçiyor. Kendiniz ne bilirseniz yapın. Artık sıkıldım marka bağımlılarına öneri yapmaktan, yapan arkadaşlara söylüyorum emek verip sistem bulup, bırakın ne halt yerlerse yesinler.

Hangi testten bahsediyorsunuz acaba?

Intel 8700K'nin R5'i geçemediğini düşünmek için AMD'ye ortak falan olmak lazım.

Bilgisayar bileşenlerimi aldım montajını yaptım.Şuan bir tek monitör kaldı sizden ricam benim için biraz araştırma yaparmısınız acaba knight online,cs go ve bunlar gibi oyunları oynıcam.Film izliyeceğim hangi monitör alsam iyi olur.Bütçe olarak 500tl en fazla 600tl olabilir.Şimdiden teşekkür ederim.
-Ryzen 5 1600 işlemci
-Asus prime b350plus
-Msı gtx 1060 gaming x 6gb
-Samsung ssd 850evo 250gb
-Kingston ram 2x8gb 3000mhz
-Everest rampage phantom atx kasa
-Xıgmatek tauro serisi 80 plus bronze 600w psu

@Recep Baltaş Recep abicim bi el atarmısın acaba rica etsem.:)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı