i5-7600K yükseltme önerisi

B450M-S2H alın.
AMD Ryzen eklersiniz.

İslemci ve anakart değistirmek istemiyorum ki sadece RTX acıp oyun oynamak derdim ve zaten sadece hafta sonları elime aldığım bir bilgisayar

Memlektimde bir internet Cafe'de RTX 2060 ve Ryzen 5 2600 ile sistem kurmuşlar oradan yola cıkarak dedim benim islemcimde yapmaz diye düsündüm sistem yenileme öneriniz varsa şu an yapmayacağım 11. nesil Intel islemciler piyasaya cikana kadar da düşünmüyorum sadece RTX 2060 Super bu sistemde sorunsuz çalışır mı?
Kanka i5 yerine i7'ye geç ya da AMD yede geçebilrisin anakartını değiştirebilirsen onu da değiştir 2060 alman mantıklı değil 2070 alsan daha iyi olur.

2070'i işlemcim beslemez mi 11. nesil islemcileri bekliyorum komple bir yükseltme yapmak için.

Tam bütceme göre 11. nesil cıkana kadar beni idare etmezmi islemcim.

Son düzenleme:
İslemci ve anakart değistirmek istemiyorum ki sadece RTX acıp oyun oynamak derdim ve zaten sadece hafta sonları elime aldığım bir bilgisayar

Memlektimde bir internet Cafe'de RTX 2060 ve Ryzen 5 2600 ile sistem kurmuşlar oradan yola cıkarak dedim benim islemcimde yapmaz diye düsündüm sistem yenileme öneriniz varsa şu an yapmayacağım 11. nesil Intel islemciler piyasaya cikana kadar da düşünmüyorum sadece RTX 2060 Super bu sistemde sorunsuz çalışır mı?

2070'i işlemcim beslemez mi 11. nesil islemcileri bekliyorum komple bir yükseltme yapmak için.

Hocam 11. Nesil için anakart değişimi yapacaksınız.

Mesela i7 9700K.
9700K en ucuz 2700 lira en ucuz Z390 anakart 1300 lira. Bunun yerine 2060 lira civarına 10600KF alıp 1300 civarına en ucuz Z490 anakartı alsa 3300 lira civarına hem elinde yükseltmeye daha uygun ve güncel bir işlemci ve aynı zamanda iş parçaçığı kısmında daha iyi bir işlemci olacak. Ayrıca 11.nesil için yükseltme şansı da olacak. Hocam işlemci değiştireceksiniz önerim budur. Değiştirmeyecek iseniz 2.elden Z170 veya z270 anakart alıp hız aşırtma yaparak kullanmaya devam edin derim

Hocam 11. nesil için anakart değişimi yapacaksınız.

Bunu biliyorum zaten 11. nesilde komple bir değişiklik yapmayi planliyorum zaten ekran kartını şimdiden alıp. Diğer bileşenlere fazla masraf yapmamak.
9700K en ucuz 2700 lira en ucuz Z390 anakart 4000 lira. Bunun yerine 2060 lira civarına 10600KF alıp 1300 civarına en ucuz Z490 anakartı alsa 3300 lira civarına hem elinde yükseltmeye daha uygun ve güncel bir işlemci ve aynı zamanda iş parçaçığı kısmında daha iyi bir işlemci olacak. Ayrıca 11.nesil için yükseltme şansı da olacak. Hocam işlemci değiştireceksiniz önerim budur. Değiştirmeyecek iseniz 2.elden Z170 veya Z270 anakart alıp hız aşırtma yaparak kullanmaya devam edin derim.

11. nesil ile 10. nesil aynı soket yapısına sahip mi olacak o zaman sizin dediğiniz daha mantıklı o zaman ben şimdiden elimdeki bilgisayar parcalarını satmaya başlıyabilirim çok teşekkur ederim.

ASUS PRIME Z490-P INTEL Z490 Soket 1200 DDR4 4600MHz(O.C) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da 1744 TL.

3900 TL.

Ekran kartını simdilik değiştirmeceğim.
Elimdeki RAM 3000MHz.
Sistemdeki anakart ile işlemciyi satacağım sadece bütcemide fazla zorlamadan bir de 2x8 gene ayni RAM'lerden alıp 32 GB yapacağım veya ram'leride satıp direk 4x8 32 GB RAM alabilirim RTX'e geçme işi biraz erteleceğim veya kredi başvurusu yapıp ekran kartı alabilirim.

Son düzenleme:

İşlemciniz yakın zaten Cyberpunk optimizasyon düzeltirse RTX 2060 Super 2070 Gaming gecesi beklenebilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı