Uğurcan Mutlu
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- elektrik teknikeri,elektronik teknikeri
B450M-S2H alın.
AMD Ryzen eklersiniz.
İslemci ve anakart değistirmek istemiyorum ki sadece RTX acıp oyun oynamak derdim ve zaten sadece hafta sonları elime aldığım bir bilgisayar
Memlektimde bir internet Cafe'de RTX 2060 ve Ryzen 5 2600 ile sistem kurmuşlar oradan yola cıkarak dedim benim islemcimde yapmaz diye düsündüm sistem yenileme öneriniz varsa şu an yapmayacağım 11. nesil Intel islemciler piyasaya cikana kadar da düşünmüyorum sadece RTX 2060 Super bu sistemde sorunsuz çalışır mı?
Kanka i5 yerine i7'ye geç ya da AMD yede geçebilrisin anakartını değiştirebilirsen onu da değiştir 2060 alman mantıklı değil 2070 alsan daha iyi olur.
2070'i işlemcim beslemez mi 11. nesil islemcileri bekliyorum komple bir yükseltme yapmak için.
MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER VENTUS GP OC 8GB GDDR6 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GEFORCE RTX 2070 SUPER VENTUS GP OC 8GB GDDR6 256bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Tam bütceme göre 11. nesil cıkana kadar beni idare etmezmi islemcim.
Son düzenleme: