i5-8250U laptop EFI sorunu

Katılım
6 Haziran 2017
Mesajlar
1.893
Çözümler
6
3 Kez baştan yapmama rağmen hala başaramadım. OpenCore 0.6.0 ile Catalina kurmaya çalışıyorum. İlkinde bs: Unsupported bootstrap protocol 5 vs 6 hatası aldım. İkincide ve üçüncüde ise ıoapıc version 0x20 vectors 64:111. Ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var. Bilgisayar özelliklerim i5-8250U-MX150-Samsung PM991 NVMe SSD.
 
Son düzenleme:
EFI klasörünün yapısı anlatıldığı gibi ise config konusunda sorun yaşıyorsundur.
Buradaki yapıya tamamen sadık kaldım. Configte kafam karıştı ama web sitesinde denilen bütün ayarları yaptım. Bu arada Windows ve Catalina'yı aynı diske yüklemem için ilk Catalina mı yüklemem lazım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan bahsediyorum:
1598903820851.png


Ayrıca Config olarak hangi yolu izliyorsun? Nerede duraksayarak ilerliyorsun?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı