i5 8250U ve MX 130 sistemde oyunlarda drop sorunu

İşletim sistemi
Windows 10
Bence RAM artırmak daha iyi undervolt yapmak belki etki eder ama...
Hiçbir kaynak Laptopun 16GB desteklediğini söylemiyor o yüzden 8GB almıştım. Lenovo YOGA530 14-IKB
Oyun içi GPU çekirdek frekansı, GPU bellek frekansı ve GPU sıcaklığına bakın.
1644866325144.png

Son düzenleme:
He bu arada format termal macun laptop kir temizliği falan sıfır gibi yap çok güzel olur.
Orijinal SSD değil o yüzden formata çok gerek yok şu an muhtemelen. Yükseltildi çünkü sıfırdan kurulum. Laptop kir temizliği ve termal macuna el atacağım bir ara. Önerdiğiniz bir yer var mı bunun için? Teknoloji mağazaları yapmıyor çünkü.

Orijinal SSD değil o yüzden formata çok gerek yok şu an muhtemelen. Yükseltildi çünkü sıfırdan kurulum. Laptop kir temizliği ve termal macuna el atacağım bir ara. Önerdiğiniz bir yer var mı bunun için? Teknoloji mağazaları yapmıyor çünkü.

İşte orası sıkıntı undervolt ile yani pek bir yere yani belki etki eder ama çok da uğraşma.
İşte orası sıkıntı undervolt ile yani pek bir yere yani belki etki eder ama çok da uğraşma.
Tanıdık bilgisayarcıya sormaktan başka çaren yoktur büyük ihtimal

Hocam bu şekilde değil de MSI Afterburner'in ayarlarından dediklerimi OSD'de göster yapıp bakın, bir de CS:GO'da MSI Afterburner çalışmıyor olabilir. Mümkünse başka bir programla deneyin.
Eki Görüntüle 1305424
Deneyecek oyun kalmadığını fark ettim son bi' şans Minecraft son sürümde deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı