i5 8300H sistemde FPS düşmesi

vaksss7

Zeptopat
Katılım
15 Ocak 2022
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar belirttiğim gibi bir sistemim var 16 GB RAM ve bu sistemle eski i7 7700HQ GTX 1050 Ti 4 GB sistemimde aldıgım performansı FPS'i alamıyorum. Bunun nedeni NVIDIA yazılımı olabilir mi? Güncelledim de ama yok bir artısı olmadı. Far Cry New Dawn Battlefield 4 oynuyorum şu an, PC'yi ikinci el aldım arızamı var çözemiyorum bu sisteme kullandığınız bana önereceğiniz bir NVIDIA sürücüsü varsa tavsiye eder misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Driver Booster kullanıyorum. Sürücüleri falan oradan kuruyorum. Çoğu kişinin bunu tavsiye ediceğini sanmıyorum ama okuldaki bilişim hocamızla bile tahtaları sıfırladıktan sonra bununla güncellemiştik. Neyse işte yani ben bir problemini yaklaşık 1 yıldır görmedim. Deneyebilirsin.
 
Hocam en güncel sürüm (beta değilse) genelde en stabilidir.

Mantıken dediğiniz doğru hocam bayağı arastırma yaptım yükledim kaldırdım fakat değil, her sürümde farklı FPS'ler alıyorum, örneğin i7 7700 HQ GTX 1050 Ti 4 GB de Far Cry New Dawn da 60 üstünü rahat alırken bu sistemde alamıyorum denediğim her sürümde farklı FPS'ler veriyor birinde aynı sahnede drop olurken diğerinde olmuyor bu sefer farklı bir sahnede oluyor.
 
En stabil sürücüyü bulmak istiyorsan sürücülerin toplu halde görüntüle ve açıklamalarına göre kur. Herhangi bir hatayı çözenlere bakarsın. Ama unutma fan çalışıyorsa demek ki ısınıyor. Termal bakımını yapmayı ihmal etme.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı