i5 8400 RTX 2080 Super'i besleyebilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2060'ı besleyebilir. Ama o da çok fazla değil. Çarpan kilidi açık olsaydı 2070'e kadar yolu olurdu.
Bütçe varsa i5-9600K, i7-9700 veya i9-9900KF alınıp o GPU alınabilir. Sonra işlemciyi yükseltecekseniz alın. i5-8400' e RTX 2080 Super biraz fazla olur.
Peki idare edebilir mi? Yaklaşık bir yıl. Uygun fiyata bulduğum için almak istiyorum. Alırsam çok donma yaşar mıyım? Yoksa kasmadan 60 fps oynayabilir miyim en yüksek ayarlarda?Hocam ne yazık ki besleyemez. Keşke AMD sistem kurup R5 3600 alsaymışsınız.
Darboğaz yaşarsınız. Darboğazın zararları da var. İşlemcinize eş değer bir ekran kartı seçmeniz daha uzun ömürlü olcakatır.Peki idare edebilir mi? Yaklaşık bir yıl. Uygun fiyata bulduğum için almak istiyorum. Alırsam çok donma yaşar mıyım? Yoksa kasmadan 60 fps oynayabilir miyim en yüksek ayarlarda?
Peki şu anda en uygun besleyebilecek f/p işlemci hangisidir?Darboğaz yaşarsınız. Darboğazın zararları da var. İşlemcinize eş değer bir ekran kartı seçmeniz daha uzun ömürlü olcakatır.
Kesinlikle Ryzen R5 3600. Hem çarpan kilidi açık. RTX 2080'i bile besleyebilir. 4.2 GHz 'e kadar overclock yapabilirsiniz.Peki şu anda en uygun besleyebilecek f/p işlemci hangisidir?
Hocam darboğaz yapar. Önerim olarak işlemcinizi satın, i7 güçlü bir işlemci alın. Kalan parayla RTX ekran kartı alın.Peki idare edebilir mi? Yaklaşık bir yıl. Uygun fiyata bulduğum için almak istiyorum. Alırsam çok donma yaşar mıyım? Yoksa kasmadan 60 fps oynayabilir miyim en yüksek ayarlarda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.