i5 8400 ve GTX 1060 sistem toplama

Kasa için bir öneriniz varmı? Yada sistemde şu parçayı şununla deiştirirsen daha iyi olur değiniz bir parça. Fiyat 5000-5500 tlye kadar çıkabilir. İlginiz alakanız için teşekkür ederim.

Sizin vereceğiniz bir tavsiye varmı ?
Kasayı Phanteks P300, PSU'yu FSP Hydro 600W 80+ yapmanızı öneririm. Yukarıda arkadaş PSU'lu P300 önermiş ancak içindeki PSU Hyper serisinden. Tabii o da iyi ama Hydro Hyper'ın bir üst serisi. Bir de 5500 liraya çıkabilecekseniz GTX 1070 takın. Takmayacaksanız da ekran kartını değiştirin. 6 GB 1060 için tek fan tavsiye etmem, ısınabilir, ısınmasa da fan gürültülü çalışmak zorunda kalır. Çift fanlı bir modele geçin.
Galax Sniper Black Nvidia GeForce GTX 1070 EXOC 8GB 256Bit Fiyatı
Mesela 1070 olarak bu olabilir.
Gigabyte WINDFORCE Nvidia GeForce GTX 1060 6GB OC 192Bit Fiyatı
1060 olacaksa da bunu tavsiye ederim.
Not: Satıcıyı sadece Hepsiburada olarak filtrelemiştim daha güvenlidir diye, başka satıcılarda daha ucuz olabilir.

Son düzenleme:
Kasayı Phanteks P300, PSU'yu FSP Hydro 600W 80+ yapmanızı öneririm. Yukarıda arkadaş PSU'lu P300 önermiş ancak içindeki PSU Hyper serisinden. Tabii o da iyi ama Hydro Hyper'ın bir üst serisi. Bir de 5500 liraya çıkabilecekseniz GTX 1070 takın. Takmayacaksanız da ekran kartını değiştirin. 6 GB 1060 için tek fan tavsiye etmem, ısınabilir, ısınmasa da fan gürültülü çalışmak zorunda kalır. Çift fanlı bir modele geçin.
Galax Sniper Black Nvidia GeForce GTX 1070 EXOC 8GB 256Bit Fiyatı
Mesela 1070 olarak bu olabilir.
Gigabyte WINDFORCE Nvidia GeForce GTX 1060 6GB OC 192Bit Fiyatı
1060 olacaksa da bunu tavsiye ederim.
Not: Satıcıyı sadece Hepsiburada olarak filtrelemiştim daha güvenlidir diye satıcılarda daha ucuz olabilir.
Önerilerin için çok teşekkür ederim. Kafam çok karıştı ne zahmetli şeymiş bu sistem toplamak birsürü çeşit var:) aslında bi arkadaş dese şunları şunları al gerisini düşünme o gün almaya gidicem.

Ben de şu an i5 8400 ve gtx 1060 aero itxli sistemimi bekliyorum sanırım 2 gün içerisinde elime ulaşacak. Sen almadan önce elime ulaşırsa ben de buradan bizzat ses, gürültü vb konularda geri bildirim yaparım. Hayırlı olsun şimdiden

Önerin için teşekkür ederim. Peki ayriyetden sistemde şunun yerine şunu alsan daha iyi olur dediğin bir parça varmı?

Ben de bu hafta i5 8400 GTX 1060 sistem siparis ettim. Sistemde SSD yok gordugum kadariyla ve aldigin ekran kartinda tek fan var. Cift fanli olanlari tercih edebilirsin. Bir de ben RAM'leri 2666 MHz sectim Corsair Vengeance.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bu hafta i5 8400 GTX 1060 sistem siparis ettim. Sistemde SSD yok gordugum kadariyla ve aldigin ekran kartinda tek fan var. Cift fanli olanlari tercih edebilirsin. Bir de ben RAM'leri 2666 MHz sectim Corsair Vengeance.
Sana zahmet aldığın sistemi benimle paylaşır mısın ben de nasipleneyim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 291998
Az bir bilgimle böyle bir sistem topladım. Bu sistemde ne gibi değişiklilik yaparsak daha verimli olur?Ya da sistemde eksik bir parça var mı?
Sizlerin bilgisine ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: Sistemi oyun amaçlı topluyorum
Kasa için ayırdığım bütce 4500 5500 arası, şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim, saygılar.
Kesinlikle mükemmel bir sistem.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı