i5 8400 ve GTX 1060 Sistem Toplama

Lorthfer

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
1530359716026.png

Sistem nasıl arkadaşlar? Bir sorunu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O paraya H310 chipset almak yerine 4 slotlu B360 almanızı öneririm. Bununla beraber, şimdilik 2x4 RAM alarak dual channel çalıştırmanız da tavsiyelerim arasında olacaktır. Daha sonra tekrar 2x4 alarak 4x4 16 yaparsınız.

Güzel olmasına güzel de, mATX ve iki slotlu. İkinci 8 GB Ram'i uzun bir süre almayı düşünmüyorsan ben 4 slotlu anakart alıp RAM'leri 2x4 yapmandan yanayım.

Şu tür bir şey,

Asus Prime B360-Plus LGA1151 DDR4 HDMI DVI VGA M.2 ATX Anakart incehesap.com

Ama RAM'i yakın bir zaman sonra alacağım diyorsan, attığın anakartı gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Güzel olmasına güzel de, mATX ve iki slotlu. İkinci 8 GB Ram'i uzun bir süre almayı düşünmüyorsan ben 4 slotlu anakart alıp RAM'leri 2x4 yapmandan yanayım.

Şu tür bir şey,

Asus Prime B360-Plus LGA1151 DDR4 HDMI DVI VGA M.2 ATX Anakart incehesap.com

Ama RAM'i yakın bir zaman sonra alacağım diyorsan, attığın anakartı gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Alacağım yakında.Son olarak kasa nasıldır?1 fan var kasada fakat yeterli midir ?
Hocam hepsini aynı yerden almak zorunda mısınız? Bazı parçalar daha ucuza alınabilir.
Kendim kurmayacağım sistemi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı