İ5 8400 ve MSI GTX1060 Gaming X Sistem

1070 Ti takılacak diye bellekler 8 GB, SSD yok. 1070 Ti gibi bir kartla zaten üst seviye oyunlar oynarsınız. Haliyle 8 GB artık alt sınır diyebilirim. Ben 8 GB kullanıyorum misal, bazı oyunlarda ufak droplar yiyorum.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Eğer ileride RAM ve SSD için bütçe ayrılıp eklenirse bence gayet mantıklı bir seçim olacaktır. Neden SSD ve Ram için bir miktar da olsa oyun performansından kayıp yaşayalım ki. Ben olsam bir süre idare edip sonradan takardım yani.

Toplama bir şekilde 1070 Ti sistem toplanır aynı fiyata. Üstelik daha kaliteli bileşenler ile birlikte. Ancak ilerde yine 8 GB bellek takviyesi yapmak zorunda kalacaksınız. Değişen bir şey olmayacak.
Benim belirtmek istediğim şeyde bu aslında. İlerde 8 GB bellek eklerim ben deniliyorsa 1070Ti 'dan vazgeçmemek lazım bence.

Benim son önerim budur: Intel Coffee Lake i5 8400 2.8GHz, GTX1070Tİ 8GB, 8GB Ram 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
ilave olarak; Corsair DDR4 8GB Vengeance 2400MHz Ram Bellek (CMK8GX4M1A2400C14R) bu belleği alın ve bir müddet sonra ucuz bir fiyata SSD bulun ve sisteminize takın. Şimdi alabilirim derseniz buyrun Adata SU800 128GB 560-520MB/s SSD (ASU800SS-128GT-C) - SSD - Bilgisayar Bileşenleri
Alternatif olarak Ryzen 'lı bir sistem: AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz, GTX1070Ti 8GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Son olarak neden sürekli bunu öneriyorum diyorsanız da söyleyeyim. Oyun amaçlı topluyorum dediniz bende ona göre en uygun fiyatlı olan ve diğer markalara göre f/p ürünü olan bir 1070Ti 'lı sistem önerdim. 1060 'a göre uzun bir süre kullanabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun esen kalın.

Benim son önerim budur: Intel Coffee Lake i5 8400 2.8GHz, GTX1070Tİ 8GB, 8GB Ram 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
ilave olarak; Corsair DDR4 8GB Vengeance 2400MHz Ram Bellek (CMK8GX4M1A2400C14R) bu belleği alın ve bir müddet sonra ucuz bir fiyata SSD bulun ve sisteminize takın. Şimdi alabilirim derseniz buyrun Adata SU800 128GB 560-520MB/s SSD (ASU800SS-128GT-C) - SSD - Bilgisayar Bileşenleri
Alternatif olarak Ryzen 'lı bir sistem: AMD Ryzen ™ 5 1600 3.2GHz, GTX1070Ti 8GB, 8GB DDR4, 1TB HDD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC
Son olarak neden sürekli bunu öneriyorum diyorsanız da söyleyeyim. Oyun amaçlı topluyorum dediniz bende ona göre en uygun fiyatlı olan ve diğer markalara göre f/p ürünü olan bir 1070Ti 'lı sistem önerdim. 1060 'a göre uzun bir süre kullanabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun esen kalın.
Ryzen5 li sistemmi i5 limi hangisi daha iyi?

Screenshot_20180417-114135.jpg

Sistem şimdi daha iyi oldu sanki

Eki Görüntüle 292430
Sistem şimdi daha iyi oldu sanki
Kusura bakmayın ama oyun amaçlı istediğiniz için daha iyi diyemeyeceğim. Ama hoşunuza gittiyse alın yinede sağlam bir sistem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoyu azcık ileri sararak aradaki farkı görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı