i5 8500 ve RX 570 Sistem Toplama

hacı ali

Hectopat
Katılım
6 Kasım 2014
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
6967936E-48E7-4708-85B5-63FE8B5F0C02.png


Sizce bu sistem nasıl? Fiyatlara takılmayın hepsini farklı yerlerden biraz daha ucuza buldum. Bir de bu sisteme bu güç kaynağı iyi mi? Bütçe 4000₺.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanılan kasa ve PSU berbat. Rampage'yi biliyorsun değil mi? aynısı. Çin'de merdiven altı üretilip olabildiğince malzemeden kısılarak üretilen parçalar. Sistemi aldıktan yanmasını istemiyorsanız bu tür üreticilerden uzak durun.
 
aldım gitti o zaman (y)
Merhaba! Yine ben
Almış olduğum PC ye 2 adet tepe Fanı ekleyeceğim. Gigabyte b450m gaming anakart var ve anakart üzerinde 2 adet fan girişi var. Birinde eksoz Fanı takılı diğerine de bu 2 adet tepe fanını çoklayıcı ile 1 girişe 2 fan bağlasam anakarta zarar verirmiyim?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00