slothero16
Decapat
Hocam nanokatologtan ürün almak sıkıntılıdır, forumda zorda kalmadıkça önerilmiyor.Ekran kartını RTX2070 yapın daha iyi olur. Bu bütçeye bir sistem toplamıştım şu mesajımda. Yalnız parçalar farklı sitelerden.
PSU'yu bir yukarıdaki mesajdaki PSU ile değiştirin fazlasıyla para artıyor.
Hocam forumdaki konulara ve şikayetlere bakabilirsiniz.@samuray_x Ürün stokta mevcut ise normal günde (2 iş günü) geliyor. Değilse de en geç 2 haftada geliyor. O yüzden sormakta fayda var. RAM konusunda sorun yaşayan görmedim.
Tamamdır teşekkürlerPSU daha kaliteli olabilir. 600W kaliteli bir marka öneririm.
RtxEkran kartını RTX2070 yapın daha iyi olur. Bu bütçeye bir sistem toplamıştım şu mesajımda. Yalnız parçalar farklı sitelerden.
PSU'yu bir yukarıdaki mesajdaki PSU ile değiştirin fazlasıyla para artıyor.
Sinerjiden topladım.Hocam nanokatologtan ürün almak sıkıntılıdır, forumda zorda kalmadıkça önerilmiyor.
- 2600
- Asus b450m k
- Rtx 2070
- 16gb 3000mhz ram
- Samsung 970 Evo 250gb
- 1 TB WD Blue HDD 7200rpm
- Phanteks p350x
- FPS hydro 700w bu parçaları rahatlıkla kendi bütçenize uygun olarak piyasadan bulabilirsiniz. Bunların daha altında parça almayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.