Arkadaşlar, CS:GO'da 200 FPS, Worzone'da ortalama 90 FPS alıyorum yüksek ayarlarda ama Valorant'ta 100 FPS alıyorum ve oyunum hiç akıcı değil. i59300 H, 1650 var, 8 GB RAM var. RAM eklesem düzelir mi bu sorun?
Ortalama 90 derece pek de kötü sayılmaz. Laptopu haricî monitöre veya televizyona bağlayıp FPS değerlerinizi kontrol edin. Artış olup olmadığını söyleyin. MUX yok cihazınızda.
Ortalama 90 derece pek de kötü sayılmaz. Laptopu haricî monitöre veya televizyona bağlayıp FPS değerlerinizi kontrol edin. Artış olup olmadığını söyleyin. MUX yok cihazınızda.
Hangi model? 90 derece çok da kötü değil. Bakım ile gayet güzel seviyeye gelecektir. Sorun, daha doğrusu kasıtlı dizayn seçiminin durumu sekiz GB RAM ile düzelecektir.
Hangi model? 90 derece çok da kötü değil. Bakım ile gayet güzel seviyeye gelecektir. Sorun, daha doğrusu kasıtlı dizayn seçiminin durumu sekiz GB RAM ile düzelecektir.
Burada bir not düşmek istiyorum. Bu çözümü birisine önerdiğimde işe yaramadığını söylemişti ama sonradan görüntüyü sadece haricî ekrana vermeyi deneyince işe yaradığı şeklinde dönüş yapmıştı bana. Olmazsa bunu da deneyebilirsiniz.