i5 9400 Sistem Valorant açar mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Benim şu anda i5-9400 4 GB RAM olan bir PC m var. Yakında bu PC'ye AMD Radeon 6870 HD ve 4 GB RAM daha takacağım sizce Valorant oynatır mı?

Hocam sistemin ddr4 olduğunun yani 1600 mhz rami olamayacağının bile farkında değilsiniz. Lütfen yanlış bilgi vermeye devam etmeyin.
Hocam farketmedim fakat bendeki 6510 bile oynatıyordu valorant ve etiketi değiştirilmiş ekran kartı DDR4 ise daha fazla fps alır yanlış bilgi falan da değil.
Hocam sistemin ddr4 olduğunun yani 1600 mhz rami olamayacağının bile farkında değilsiniz. Lütfen yanlış bilgi vermeye devam etmeyin.
Hocam 1600 MHZ'in ddr 3 olduğunu biliyorum ddr4 olduğunu görmedim sadece.

Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Benim şu anda i5-9400 4 GB RAM olan bir PC m var. Yakında bu PC'ye AMD Radeon 6870 HD ve 4 GB RAM daha takacağım sizce Valorant oynatır mı?

Açar ama çok drop girer ve düşük FPS 100 üstü diyenlere inanma bende 1650 Ti Ryzen 5 4600 h 8 GB RAM 90 150 FPS arası.

Artı -1 Eksi
Laptop olduğu için düşük olması normal arkadaşın işlemcisi seninkinden çok daha iyi.

Laptop olması ile FPS'nin ne alakası var analamadım pek ısınmıyor arkadaşın ekran kartı en ilk sürüm Valorant'ta 200 FPS bende o zamanlarda o FPS'yi alıyordum alsa alsa benimkiyle aynı alır Valorant'ta ama açma konuşunda açar 100 FPS üstünü anlık görebilir ben anlık 90 görüyorum genel olarak 150 170'lere kadar çıkıyor onunkide çıksa çıksa benimki kadar olur işlemci bazlı değil ekran kartı bazlı oyunlar bunlar.
Laptop olduğu için düşük olması normal arkadaşın işlemcisi seninkinden çok daha iyi.

Stoklarda zaten o ekran kartı yok şu anda.

Hem benim ekran kartım onunkinden daha iti 2. el olarak var ve Valorant'ta 100 120 FPS aldığını yazmış adam o gene anlık 90 oluyor ve tek fanlı bir kart 1 GB 100 üstünü anlık görür.

Hem benim ekran kartım onunkinden daha iti 2. el olarak var ve Valorant'ta 100 120 FPS aldığını yazmış adam o gene anlık 90 oluyor ve tek fanlı bir kart 1 GB 100 üstünü anlık görür.

Ryzen 5 1600 af ve rx 460 la 1080p de full ayarlarda 160 180 fps alıyorum, bir arkadaşımda i3 4170 ve hd 5850 var ve 1080p de düşük ayarlarda 100 fps alıyor, ayrıca valorant işlemci öncelikli bir oyundur cahilce çok bilmiş konuşmalarını bırak artık. Senin dediğin gibi olsaydı rtx 3080 li arkadaşımın 200 250 fps değilde 1000+ fps alması gerekirdi.

Sallama. 4 GB RAM ve o kart ile 100 FPS oynayamaz. Arkadaşım GTX 1050 ile 70 FPS oynuyor. Ti değil normal 1050.

8 RAM i5 2400S HD 6350 1 GB bu sistem ile Low'da 50 60 FPS oynuyorum arkadaşın sistemi bu sistemin kat kat fazlası. Ve ayrıca 4 GB RAM daha ekleyeceğini söylemiş. 100 FPS + oynar.

Son düzenleme:
8 RAM i5 2400S HD 6350 1 GB bu sistem ile Low'da 50 60 FPS oynuyorum arkadaşın sistemi bu sistemin kat kat fazlası. Ve ayrıca 4 GB RAM daha ekleyeceğini söylemiş. 100 FPS + oynar.
Çok değişiksiniz. Yazdığımı okurken anlamakta güçlük mü çekiyorsunuz? 4 GB RAM eklemeden önceki durumdan bahsediyorum ben. 100 FPS+ alamaz 4 GB RAM ile? Bu kadar. Bundan bahsettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı