Arkadaşlar işlemcim 90 100 arasındaydı oyunlarda hep. Termal macun değişimi yaptım yarım saat önce ama halen aynı. Değiştirdikten sonraki değerleri ekte paylaşıyorum.
Ne yapabilirim? Stok soğutucu var aslında işlemcimi 12-16 ay sonra yükseltmeyi düşünüyorum yardımcı olur musunuz?
Hocam çıkardım fanı ve macunu silip tekrar yeni macun sürdüm sonra soketlerin hepsini iyice bastırarak taktım değerler bu şekilde boşta oyun performansında da artık 90 100 görmez değil mi? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ne önerirsiniz hocam işlemci soğutucusunu tekrar söküp tekrar takayım mı? şuanki sıcaklıkları tekrar paylaştım
Az önce temizlemiştim hocam macunu yenilemeden önce zaten dün baktım oyunda 100 derece gösteriyor işlemci o yüzden kasayı temizledim macun sürdüm işlemciyi aldığımdan beri ilk defa sürdüm 4 yıl oldu.
Hocam çıkardım fanı ve macunu silip tekrar yeni macun sürdüm sonra soketlerin hepsini iyice bastırarak taktım değerler bu şekilde boşta oyun performansında da artık 90 100 görmez değil mi? Yardımlarınız için teşekkür ederim.