i5 12400F %100 kullanımda 90 derece oluyor

KeremM67

Femtopat
Daha fazla  
İtopya'dan 2 gün önce aldım. Ekran kartı 4060.
GTA 5'e girdim very high ayarlarda 140 FPS alıyordum ama işlemci sıcaklığı 85'e gelmişti.
Aynı şekilde Fortnite'a girdim. Yüksek ayarlarda işlemci kullanımı 100'e çıktı ve sıcaklık 90'lara kadar çıktı. Kendi stok fanı değil Excavator markasının Q5 modeli ile geldi, ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• IMG_1610.jpeg
    IMG_1610.jpeg
    268 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_1654.jpeg
    IMG_1654.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_1653.jpeg
    IMG_1653.jpeg
    90,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Takmadan önce yanmıyor muydu? Bilgisayar açıldığında yanan normal güç ışığı gibi görünüyor. Power led olması lazım, alttaki kırmızı da hdd led gibi. İsterseniz kullanım kılavuzuna bakın ne olduğunu tesbit etmek için.

İşlemci sıcaklığından da haberdar edin muhakkak. Bayağı bir fark etmesi gerek.

Alttaki kırmızı ışık önceden yanıp yanıp sönüyor du üstteki mavi hiç yanmıyor du

Takmadan önce yanmıyor muydu? Bilgisayar açıldığında yanan normal güç ışığı gibi görünüyor. Power led olması lazım, alttaki kırmızı da hdd led gibi. İsterseniz kullanım kılavuzuna bakın ne olduğunu tesbit etmek için.

İşlemci sıcaklığından da haberdar edin muhakkak. Bayağı bir fark etmesi

Bizde babamla tam bilmediğimiz için üzerinde yazan yerlere taktık HD led power led vs. Acaba yanlış mı taktık yoksa bir sorun mu var

Son düzenleme:
Sorun yok. Olması gereken zaten yanması. Bilgisayar açıldığında üstteki sürekli yanar, alttaki de yanıp yanıp söner. Belki İtopya'daki elemanlar düzgün takamamıştır siz düzeltmişsinizdir.

Bu kablolar anakarta bağlı değil mi?
evet Anakarta bağlı

Sorun yok. Olması gereken zaten yanması. Bilgisayar açıldığında üstteki sürekli yanar, alttaki de yanıp yanıp söner. Belki İtopya'daki elemanlar düzgün takamamıştır siz düzeltmişsinizdir.

Bu kablolar anakarta bağlı değil mi?
tamam

40 dereceye kadar düştü

Son düzenleme:
Oyun içerisinde mi? Mükemmel değer. 90 derece nere, 40 derece nere...
Evet %100 kullanımda bile 45 derece gerçekten yardımınız ve emeğiniz için çok teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz tekrardan çok sağolun. Siz olmasaydınız belki kasaya uymayan bir soğutucu alıcaktım.

Dosya Ekleri

• IMG_1655.jpeg
    IMG_1655.jpeg
    245,5 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı