i5 9400F CPU %100 kullanıma çıkıyor

747

Decapat
Daha fazla  
İyi gunler, benim PC CPU %100'lerde kullaniyor. PC bagirmaya basladi, onceden bagirmazdi sadecre Valorant'ta olurdu 200 FPS aliyordum. PC bağırıyordu, 90'a cekiyordum ses kesiliyordu.
5 6 yıldır macunu deistirmiyordum deistireyim dedim. 100 TL'lik macun surdum artik masa ustu haric neye girsem PC bagiriyor, CPU Full kullaniyor.

GTX 1650.
i5 9400F.

Ve bunlar olurken ekran karti Max 30 40 kullaniyor.

Grafikler düşükteyse yükseğe çek, başlangıç uygulamalarından hepsini devre dışı bırak ve yeniden başlat :3

İyi gunler, benim PC CPU %100'lerde kullaniyor. PC bagirmaya basladi, onceden bagirmazdi sadecre Valorant'ta olurdu 200 FPS aliyordum. PC bağırıyordu, 90'a cekiyordum ses kesiliyordu.
5 6 yıldır macunu deistirmiyordum deistireyim dedim. 100 TL'lik macun surdum artik masa ustu haric neye girsem PC bagiriyor, CPU Full kullaniyor.

GTX 1650.
i5 9400F.

5 6 yıldır macunu değiştirmemeniz çok sıkıntı bir durum. Arkada çalışan uygulamaları kontrol edin sizden habersiz bir şey yüklenmiş olabilir. Ya da ne bileyim overclock vs. bir kontrol etmenizi öneririm. Tabii ki bunların hepsi bir ihtimal.

GTX 1650.
i5 9400F.

Yüksek ihtimal ile virüs sebepli olmuştur. İnternetinizi kapatıp deneyin sorun ortadan kalkar ise format veya Kaspersky ile tam tarama yapın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı