i5 9400F fan seçimi

Arkadaşın PSU'su bit pazarı kaynaklı olabilir ama sizinki de üstün alman teknolojisiyle üretilmiş sayılmaz.

İyi misin sen kardeşim? Önce kendi malına bak, seninki de üstün NASA teknolojisiyle tasarlanıp üretilmiş sayılmaz bana göre, hatta çöp gibi. Durup dururken mesaj olsun diye saçma sapan eleştiri yapacağına git uyu sen en iyisi, gece gece ne yazdığını bilmiyorsun.

Kasa ve PSU içinde olarak tercih yaparsanız şu an en makul seçimlerden biri:

Kasa ayrı ve güç kaynağı ayrı derseniz fiyat biraz artacaktır:

İyi misin sen kardeşim? Önce kendi malına bak, seninki de üstün NASA teknolojisiyle tasarlanıp üretilmiş sayılmaz bana göre, hatta çöp gibi. Durup dururken mesaj olsun diye saçma sapan eleştiri yapacağına git uyu sen en iyisi, gece gece ne yazdığını bilmiyorsun.
Sen adamın avukatı mı oldun neden ona yazdığım mesaja sen atlıyorsun? Ayrıca @Selçuk Sercan'a yazılan "PSU dandik" yorumlarına tepki koydum, zira kendi malımın da farkındayım. Bu şekildeki egoist sosyopat mesajlarını başka yerde yazmanı rica edicem.
Konu sahibi söylesin, topladığı sistemde o kadar soru işareti olan teknik detaylar varken, 2 tane klavye filozofunun "PSU'n dandik PSU'n dandik" diyip kendini tatmin etmesinden rahatsız olmadı mı acaba?

Sen adamın avukatı mı oldun neden ona yazdığım mesaja sen atlıyorsun? Ayrıca @Selçuk Sercan'a yazılan "PSU dandik" yorumlarına tepki koydum, zira kendi malımın da farkındayım. Bu şekildeki egoist sosyopat mesajlarını başka yerde yazmanı rica edicem.

Rahatsız oldum bu dengesiz cümlelerinden, ben de dile getirdim. İlkokul yılların iyi geçmemiş galiba, hasta hasta mesaj atıyorsun hala. Ayrıca içimden geldi yazdım, birisinden izin mi almam gerekiyordu yazmadan önce? Bu konu hakkında ne yazdığım seni ilgilendirmez. Oraya buraya atlamadan önce yazdıklarının uygunluğunu önce tartıp biç, daha sonra gönder ne göndereceksen.

Rahatsız oldum bu dengesiz cümlelerinden, ben de dile getirdim. İlkokul yılların iyi geçmemiş galiba, hasta hasta mesaj atıyorsun hala. Ayrıca içimden geldi yazdım, birisinden izin mi almam gerekiyordu yazmadan önce? Bu konu hakkında ne yazdığım seni ilgilendirmez. Oraya buraya atlamadan önce yazdıklarını uygunluğunu önce tartıp biç, daha sonra gönder ne göndereceksen.
Bu tonda mesajlar yazmaya devam et, hatta seni sevmediğimiz forumlara sabotaj için yollayabiliriz. Beni hedef alıp mesaj yazarak üstüne "Bu konu hakkında ne yazdığım seni hiç ilgilendirmez" diyecek kadar ego sahibisin tabi o konuda da tebrik etmek lazım seni. 😂

PSU'ya dandik dememden neden rahatsız oldun? Bir şey biliyoruz ki bunları söylüyoruz. Frisby markası'nın kasası da PSU'da dandiktir, tıkpı Rampage, Gamepower ve Power Boost gibi.

Bunları bilmiyorsan bu tarz konulara cevap yazma, gülünç duruma düşüyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı